Τριαντ. Σωτηρόπουλος: Το μήνυμα για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς (vid)

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 07:24

Επιμέλεια: Φώτης Αλεξόπουλος

Με αφορμή το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου με την κατάκτηση από τον Παναρκαδικό της τρίτης θέσης στην Γ’ Εθνική κατηγορία και μάλιστα ισοβαθμώντας με το δεύτερο Παναργειακό, ο Γενικός Αρχηγός του «τριφυλλιού», Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα με σχετική ανακοίνωσή του, προς όλη την «οικογένεια» των «πρασίνων»! Η χρονιά αναμφισβήτητα ήταν επιτυχημένη και τα συγχαρητήρια για τη φετινή πορεία, απόλυτα δικαιολογημένα!Τα όσα αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Σωτηρόπουλος έχουν χαρακτηριστικά ως εξής:

«Ως γενικός αρχηγός του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας μας για τη φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Το πείραμα της συνεργασίας ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ – ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ πέτυχε και θα πρέπει να συνεχιστεί και του χρόνου για να πανηγυρίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την άνοδο στη Β Εθνική.

Συγχαρητήρια ανήκουν και στους αφανείς εργάτες αυτής της επιτυχίας που ήταν όλα τα μέλη της διοίκησης με πρωτεργάτη τον πρόεδρό μας Νώντα Ψυχογιό. Καλό καλοκαίρι και θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

tria