Τριαντ. Σωτηρόπουλος στην Δ.Ρ.Τ. 91,5: “Προσπάθεια για Ψυχογιό, καμία ανησυχία για το μέλλον” (ήχος)

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 12:53
Φωτο: alex*f sport images

Για τις εξελίξεις στον Παναρκαδικό μετά την παραίτηση του προέδρου, Νώντα Ψυχογιού μίλησε τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Τόνισε ότι τα μέλη της διοίκησης ξαφνιάστηκαν από την απόφαση του Νώντα Ψυχογιού, είπε ότι στο σμερινό Διοικητικό Συμβούλιο θ αληφθούν αποφάσεις για την επόμενη ημέρα, αλλά και πως θα γίνει προσπάθεια τόσο από τους ανθρώπους του Παναρκαδικού αλλά και του Αστέρα να μεταπειστεί ο πρόεδρος.“Ηταν μία ξαφνική κίνηση”, είπε ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και συνέχισε: “Η προσφορά του Νώντα Ψυχογιού στον Παναρκαδικό είναι τέραστια. Εχει ταυτιστεί το όνομά του με τον σύλλογο. Οι προσωπικοί λόγοι είναι σεβαστοί, αλλά εμείς ξαφνιαστήκαμε δυσάρεστα. Είχε φτάσει στα όριά του, δεν μπορούσε να προσφέρει περισσότερα σε οικονομικό επίπεδο, διότι ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα χρόνια είναι ο βασικός χρηματοδότης του Παναρκαδικού”.

Ο Γενικός Αρχηγός συνέχισε: “Τόσα χρόνια τον κράτησε η συνεργασία με τον Αστέρα, την οποία στην επιστολή παραίτησης χαρακτήρισε άψογη. Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, τους σεβόμαστε, αλλά έχει γίνει προσπάθεια να τον μεταπείσουμε και θα ξαναγίνει. Πιστεύω ότι δεν μπορεί η διοίκηση να προχωρήσει με άλλο πρόεδρο. Παραμένει βέβαια στρατιώτης της ομάδας, ως μέλος της διοίκησης και όχι ως στρατηγός. Αλλά εμείς τον θέλουμε στρατηγό. Αν έφευγε τελείως από την ομάδα κι εγώ ίσως και άλλα μέλη της διοίκησης, θα τον ακολουθήσουμε. Πάντως, σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει να προσφέρει και να βοηθάει τον Παναρκαδικό. Είναι πετυχημένη η θητεία και θεωρώ ότι όλα είναι ανοιχτά. Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο θα συζητηθούν όλα, η παραίτησή του. Πρόεδρος έχει αναλάβει ο αντιπρόεδρος, Θεόδωρος Κουτσανδρέας”.

Για το μέλλον του Παναρκαδικού: “Δεν αλλάζει τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η διοίκηση προχωρά ενωμένη. Είμαστε στο τελευταίο έτος της θητείας της και το καλοκαίρι θα γίνει η Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Ολοκληρώνεται και η πληρωμή των παικτών. Ο Παναρκαδικός δεν χρωστάει. Θέλουμε η ομάδα να είναι αξιοπρεπης εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων”.

Οσο για τη συνεργασία με τον Αστέρα: “Είναι άψογη. Θα συνεχιστεί. Κάνει και ο Αστέρας προσπάθεια να μεταπειστεί ο Νώντας Ψυχογιός. Αλλωστε είχε δηλώσει ο Αστέρας πως η στήριξή του αφορά στους ανθρώπους αυτής της διοίκησης. Αν αλλάξουν, δεν είναι βέβαιη η συνεργασία. Είναι δηλαδή, μια προσωποποιημένη στήριξη. Προσωπικά ευχαριστώ θερμά τον Νώντα Ψυχογιό”.

Οσο για το αγωνιστικό κομμάτι: “Θέλω να πω ένα συγνώμη για τα άτυχα αποτελέσματα εντός έδρας. Αλλά ο Αστέρας Αμαλιάδας και ο Αστέρας Βλαχιώτη είναι ομάδες με τετραπλάσιο μπάτζετ. Εχουμε μια νεανική και ανανεωμένη ομάδα και θα έρθουν οι επιτυχίες”.

Ακούστε το ηχητικό από τη συνέντευξη του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου: