«Τρικούβερτο» γλέντι…μέχρι πρωίας μετά από εννιά χρόνια για τους Αστυνομικούς της Αρκαδίας (vid,ph)

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 11:49
φωτογραφία από την αντίστοιχη εκδήλωση του 2019

Τίμησαν τον επί 11 χρόνια Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας Παναγιώτη Καγκαράκη για την προσφορά του στο συνδικαλιστικό κίνημα

Παρών και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης ΠαυλήςΜεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας που πραγματοποιήθηκε σε κέντρο της Τρίπολης, το βράδυ της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου.

Η χοροεσπερίδα των Αστυνομικών έλαβε χώρα μετά από εννέα χρόνια, που δεν είχε διοργανωθεί για διάφορους λόγους και η συμμετοχή ήταν μεγάλη, αφού προσήλθαν πάνω από 800 άτομα.

Μεγάλη ήταν και η παρουσία των αιρετών από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ενόψει των εκλογών, εθνικών, αυτοδιοικητικών, ευρωεκλογών.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης τίμησε τον επί 11 χρόνια πρόεδρό της Παναγιώτη Καγκαράκη για την πολύχρονη προσφορά του στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν εκτός από το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, ο Πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης Τάσος Κακλαμάνος, οι βουλευτές Αρκαδίας Γ.Παπαηλιού, Κ.Βλάσης, Ο.Κωνσταντινόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Β.Γιαννακούρας και Γ.Ρουμελιώτης, η Πολιτευτής Εύη Τατούλη, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Μαυραγάνης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας Γ.Οικονομόπουλος.

Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε δημοτική ορχήστρα με τους Τζένη και Γιάννη Κατσίγιαννη (τραγούδι), Γιάννη Καψάλη (τραγούδι), Σοφία Καλαϊτζή (τραγούδι) και το Μάκη Τσίκο και Νίκο Πετρόπουλο στο κλαρίνο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την χοροεσπερίδα

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Montag, 18. Februar 2019