Τρίπολη | Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο – Εκπλήξεις και πυροτεχνήματα (vid,ph)

Τετάρτη, 6 Δεκέμβριος 2017 20:21

Ευχές από το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή για καλές γιορτές και μοίρασμα δώρων με τον Άι -Βασίλη στα παιδιά

Πλήθος κόσμου και κυρίως μικρά παιδιά, αψήφησαν το τσουχτερό κρύο της Τρίπολης και στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου, βγήκαν στην πλατεία Πετρινού, στην Αρκαδική Πρωτεύουσα για να δουν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Παυλή.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Φιλαρμονική του Δήμου και με τραγούδια από παιδιά φροντιστηρίων και σχολείων και στη συνέχεια το λόγο πήραν κατά σειρά ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας που ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους και κάλεσε τον Δήμαρχο και τον Άι-Βασίλη να ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να φωταγωγήσουν όλα τα δέντρα που έχουν τοποθετηθεί στην Πλατεία Πετρινού αλλά και σε όλες τις πεζοδρομημένες οδούς της πόλης.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής ευχήθηκε σε όλους “Χρόνια Πολλά” και “Καλές Γιορτές” και επεσήμανε πως κύριο μέλημά τους είναι η ικανοποίηση και η χαρά των παιδιών,αφού αυτές οι γιορτές είναι κυρίως για τα παιδιά.

Στη συνέχεια μαζί με τον Άι-Βασίλη μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά που ήταν στην πλατεία, ενώ το πρόγραμμα είχε τσουκαλόκαφτο, ζεστή σοκολάτα, ξυλοπόδαρους, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με εκπλήξεις και μουσική συναυλία με τους kings.

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν και πυροτεχνήματα που εντυπωσίασαν και έκαναν μικρούς και μεγάλους να στρέψουν το βλέμμα στον ουρανό της Τρίπολης, που φωτίστηκε και γέμισε εκτός από τα πυροτεχνήματα, με πολύχρωμα μπαλόνια.

Καθημερινά να αναφέρουμε πως θα λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό και το τρενάκι θα κάνει βόλτες στους δρόμους της πόλης, ενώ η επόμενη εκδήλωση είναι στις 10 Δεκεμβρίου,στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο με τίτλο “Απόψε τραγουδάμε για εσάς”.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τρίπολη