Τρίπολη | Διακοπή κυκλοφορίας…λόγω αλλαγής λαμπτήρων

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 12:42

Με ανακοίνωση του ο Δ.Τρίπολης και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Λαγός ,ενημερώνουν για την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας  στο ένα ρεύμα της  οδού λόγω αντικατάστασης λαμπτήρων.

Πιο συγκεκριμένα:Σας ενημερώνουμε ότι το συνεργείο ηλεκτρολόγων του Δήμου Τρίπολης θα προβεί σε αντικατάσταση λαμπτήρων με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, στην οδό Μουτζουροπούλου, την Πέμπτη 24-10-2019 και την Παρασκευή 25-10-2019 μεταξύ των ωρών 8.30 έως 13.00.

Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακόπτεται τις ανωτέρω ημέρες και ώρες στο ένα ρεύμα της οδού, από την συμβολή της με την οδό Ναυπλίου έως την συμβολή της με την οδό Αγ.Κων/νου.

Για τις ανάγκες των εργασιών, θα χρειαστεί να σταθμεύουν υπηρεσιακά οχήματα του Δήμου εκ περιτροπής και τμηματικά κατά τις ανάγκες του έργου,διακόπτοντας την κυκλοφορία στο ένα ρεύμα της οδού.

Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι η κίνηση των διερχόμενων οχημάτων θα γίνεται μόνο στον ένα άξονα οδικής κυκλοφορίας και για τον λόγο αυτό και προς αποφυγή ατυχήματος,  παρακαλούμε όπως συνδράμετε με την ρύθμιση της κυκλοφορίας στην προαναφερόμενη οδό.

Η Οδοσήμανση θα πραγματοποιηθεί με δική μας ευθύνη.

Η άδεια δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε κριθεί σκόπιμο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΛΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ