Τρίπολη | Εγκαίνια έκθεσης παιδικής ζωγραφικής με έργα του Β.Μανωλόπουλου (vid,ph)

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 22:13

Τα εγκαίνια της έκθεσης τίμησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

“Σα παιδί ζωγραφίζω και εγώ…” ο τίτλος της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής με έργα του Βασίλη Μανωλόπουλου.Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν στον πολυχώρο τέχνης και παιχνιδιού “Τεχνότοπος” το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαρτίου και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου ενώ το ενδιαφέρον ήταν πως παρευρέθηκαν πολλά μικρά παιδιά, συμμαθητές και φίλοι του 12χρονου Βασίλη.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τα εγκαίνια ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι οποίοι και μίλησαν για τον μικρό ζωγράφο με τα καλύτερα λόγια, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Γιάννης Κατσίρης.

Για τον Βασίλη μίλησαν επίσης η υπεύθυνη του χώρου Χριστίνα Γκιντώνη που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ο Άγγελος Γκλίνος, εικαστικός και δάσκαλος του μικρού Βασίλη, η ψυχολόγος Όλγα- Παναγιώτα Καραθανάση και η Θωμαή Τσομπανίδου, Εκπαιδευτικός (εκ μέρους του Συλλόγου Εκπαιδευτικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης).

Μπορεί ο τίτλος της έκθεσης να είναι “σαν παιδί ζωγραφίζω και εγώ”, αλλά ο 12χρονος Βασίλης που ξεκίνησε να ζωγραφίζει από την ηλικία των 7 ετών, δεν ζωγραφίζει σαν παιδί, αλλά έχει ξεχωριστό ταλέντο και όνειρό του είναι να κάνει το ταλέντο του και επάγγελμα… Τις δυνατότητες του Βασίλη μπορεί να τις διακρίνει και όποιος δεν έχει γνώσεις πάνω στην τέχνη…

Η έκθεση θα  διαρκέσει μέχρι τις 25 Μαρτίου. Ώρες λειτουργίας 11:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι.

Να σημειώσουμε πως η έκθεση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με την συνέντευξη του Βασίλη στην Κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 καθώς και τις ομιλίες που έγιναν.

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής στην Τρίπολη