Τρίπολη | Ενωτικός και αισιόδοξος για την επόμενη μέρα ο Β. Μεϊμαράκης (video – pics)

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 03:04

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας στην Τρίπολη με βασικό ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Την πρώτη, ημέρα του Μαρτίου επέλεξε η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας για να διοργανώσει εκδήλωση στο κέντρο Country Inn στην Τρίπολη.Ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Αρκαδίας κ. Τίμος Κατσίπος άρχισε την εκδήλωση ευχαριστώντας όσους παραβρέθηκαν σε αυτή και ιδιαίτερα τον κ Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Στη συνέχεια απηύθυνε ένα χαιρετισμό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νικάς καλώντας τα μέλη της ΝΔ σε ενότητα έτσι ώστε να έρθει η νίκη στης εκλογές.

Ακολούθησε με ένα σύντομο χαιρετισμό η  ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης ανέφερε ότι η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον κ. Μεϊμαράκη και στα όσα έχει προσφέρει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στην κεντρική του ομιλία, στην κατάμεστη και γεμάτη ενθουσιασμό, αίθουσα, ο Ευάγγελος Μειμαράκης, ξεκίνησε το λόγο του, με σύντομη ανασκόπηση των πολιτικών πραγμάτων της χώρας.

Υπερασπίστηκε την διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, κατέκρινε την πολιτική της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου («ακύρωσε όλα τα έργα μας, έκανε αλόγιστη πολιτική με παροχές», είπε χαρακτηριστικά), αλλά και αυτή του Αλέξη Τσίπρα («αχρείαστο 3ο μνημόνιο, με 100 δις. φέσι όπως λένε κάποιοι», τόνισε με έμφαση ο κ, Μειμαράκης).

«Η κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά, βάδιζε προς την έξοδο της κρίσης, το 2014, αλλά την έριξε ο Τσίπρας. Εμείς, δεν ψηφίσαμε το 3ο Μνημόνιο. Εμείς ψηφίσαμε την συμφωνία για να μείνει η Ελλάδα στον κεντρικό πυρήνα της Ευρωπαικής Ένωσης και της ευρω-ζώνης.

Ψηφίσαμε τους στόχους και όχι τα μέτρα. Τα μέτρα αφαιρέθηκαν απ’ την συμφωνία. Είπαμε, τότε, να σχηματιστεί μία εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης για το θέμα των μέτρων. Είχε μπει τότε και ο σχετικός αστερίσκος στην συμφωνία. Τα μέτρα τα ψήφισε ο Τσίπρας και ο Καμμένος».

Ο κ. Μειμαράκης, δήλωσε υπερήφανος για την εκλογή του, στην θέση του προέδρου της Ν.Δ. σε μία πολύ δύσκολη εποχή, όπως την χαρακτήρισε, υποστηρίζοντας, ότι, η εκλογή του, συνέβαλε καθοριστικά στο να σταθεί όρθια η Ν.Δ. και να μην διαλυθεί, κάτι που λειτούργησε, ως εφαλτήριο, ώστε αυτή, να οδηγηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πιο ψηλά και πιο μακριά, έτοιμη σήμερα να αναλάβει και πάλι την διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ. Μειμαράκης, φάνηκε σίγουρος για τις νίκες τις Ν.Δ., ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα αποτελέσματα στους παρόντες Γιάννη Σμυρνιώτη (υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης) και Παναγιώτη Νίκα (υποψήφιος περιφερειάρχης).

Τέλος, κάλεσε τους πάντες, να εργαστούν δυναμικά για το κόμμα, να αφήσουν πίσω τυχόν πικρίες, τριβές και στενοχώριες και να προσπαθήσουν για το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα, σ’ όλες τις κάλπες που θα στηθούν τους προσεχείς μήνες.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ., κ. Κώστας Βλάσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και Νομάρχης Αρκαδίας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο πρώην Υπουργός κ. Νίκος Καλτεζιώτης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου κ. Περικλής Μαντάς, η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών-και στέλεχος της Ν.Δ.- κ. Εύη Τατούλη, το στέλεχος του τομέα οικονομίας και ανάπτυξης της ΝΔ και πιθανών υποψήφιος βουλευτής Νικόλας Γιαννακόπουλος και ο κ. Σωκράτης Κοσμίδης, ο οποίος θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με το κόμμα της Ν.Δ.