Τρίπολη | Επιτυχημένο το 4ο Προσκοπικό μουσικό φεστιβάλ στο εξωκλήσι του Αγ. Ευθυμίου (vid,ph)

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018 13:01
φωτογραφία από το περσινό φεστιβάλ των προσκόπων Τρίπολης

Το Σάββατο 2 Ιουνίου στο μαγευτικό εξωκκλήσι του Αγίου Ευθυμίου, με αφορμή την Εορτή των Αγίων Πάντων, καθώς και τη λήξη της Προσκοπικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το “Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ Τρίπολης”.

Ένα πείραμα που, όπως λένε και οι διοργανωτές, έγινε και πέτυχε…Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας στο όμορφο εξωκλήσι και στη συνέχεια το «λόγο» είχε η μουσική.

Η αρχή έγινε με την παιδική χορωδία του ΟΡΦΕΑ Τρίπολης και στην συνέχεια ακολούθησαν νεανικά συγκροτήματα της Τρίπολης με ακούσματα  rock, pop, jazz, έντεχνης και λαϊκής μουσικής σκηνής.

Το μουσικό κλείσιμο είχε η Άννα- Μαρία Μπιλίδα.

Στο χώρο υπήρχαν και περίπτερα συλλόγων καθώς και του Δήμου Τρίπολης, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προβαλλόταν βίντεο με τις δράσεις των προσκόπων Τρίπολης και όχι μόνο.

Οι πρόσκοποι είχαν διαμορφώσει εξαιρετικά τον εξωτερικό χώρο και όσοι παρευρέθηκαν πέρασαν μία ξεχωριστή βραδιά, αφού και ο καιρός ήταν κατάλληλος.

Από το Δήμο Τρίπολης παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος της ΔΚ Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με τις δηλώσεις της Αρχηγού του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης Κώστιας Σκλήφα και το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς.

4ο προσκοπικό μουσικό φεστιβάλ Τρίπολης