Τρίπολη: «Καλάθια αγάπης» για τους άπορους συμπολίτες μας (vid, ph)

Κυριακή, 31 Ιανουάριος 2016 19:56

Ο ΕΣΑΚΕ για δεύτερη συνεχή χρονιά, με τη συνδρομή φέτος και του ΠΣΑΚ, διοργάνωσε την εκστρατεία «Καλάθια Αγάπης», ώστε να ενισχυθούν άπορες οικογένειες, στις πόλεις στις οποίες αγωνίζονται ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, μεταξύ αυτών και η Τρίπολη.

Σήμερα λοιπόν, Κυριακή 31 Ιανουαρίου, σε συνεργασία ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ, Δήμου Τρίπολης και Ιερής Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, είχαν τοποθετηθεί δύο καλάθια, ένα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης κι ένα στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, προκειμένου ο κάθε πολίτης να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα, με στόχο ένα φωτεινό χαμόγελο για τα παιδιά και τους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Παράλληλα, ο ΕΣΑΚΕ έκανε τη δική του προσφορά για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών, στο πλαίσιο του προγραμμάτος του Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πριν την έναρξη της αναμέτρησης Αρκαδικός – Ολυμπιακός για την 16η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στο ΔΑΚ Τρίπολης, παρουσία όλων των φορέων, που συνεργάζονται στην προσπάθεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες: