Τρίπολη | Κοπή πίτας και γλέντι από το σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων (ph/vid)

Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 20:41

Χορός και γλέντι στην κοπή της πίτας των ψαράδων…

Η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Τρίπολης – Παραλίου Άστρους έγινε την Κυριακή (05/01) στην Τρίπολη.Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Τάσος Μακρής καλωσόρισε τα μέλη του συλλόγου, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή σε εκδηλώσεις και δράσεις του συλλόγου. “Είμαστε από τους συλλόγους εκείνους, που ενώ η κρίση καλά κρατεί, χάρη στην παρουσία και την συμπαράσταση σας, συνεχίζουμε να συναντιόμαστε, να γελάμε και να διασκεδάζουμε”, ανέφερε μεταξύ άλλων,

Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Παπακωνσταντίνου έδωσε με την σειρά του ευχές για το νέο έτος, ενώ αναφέρθηκε και στην συνεισφορά του συλλόγου σε επιχειρήσεις διάσωσης ανθρώπων που κινδύνευε η ζωή τους στην θάλασσα, καθώς και στην οικονομική βοήθεια από τον σύλλογο για την επισκευή του σκάφους του λιμενικού σώματος.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης αφού συνεχάρη τον σύλλογο για τις δράσεις του, τόνισε: “Θα είμαστε δίπλα στον σύλλογο. Όσον αφορά στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους έχουμε ήδη υποβάλλει πρόταση, για να χρηματοδοτηθούν κάποιες μελέτες για να δούμε τι βελτιώσεις μπορούν να γίνουν, αλλά όλοι γνωρίζετε, πως εκκρεμεί το προηγούμενο έργο και περιμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με την επιβολή του γνωστού προστίμου”.

Στην συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Λαγός στον σύντομο χαιρετισμό του μετέφερε τις ευχές του Δήμαρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων: “Θα πρότεινα να γίνουν και στην Τρίπολη εκδηλώσεις που θα φέρουν τα παιδιά κοντά στην ερασιτεχνική αλιεία και την θάλασσα. Εύχομαι σε όλους καλές θάλασσες, καλό χρόνο και υγεία σε όλους”.

Υγεία και ευτυχία για όλους, ευχήθηκε και η Αντιδήμαρχος Ελένη Καρούντζου, υπογραμμίζοντας πως “για να πάει καλά μια Δημοτική Αρχή θα πρέπει να έχει κοντά της και τους πολίτες καθώς είναι αμφίδρομη αυτή η σχέση”, ενώ από την πλευρά του Δήμου Τρίπολης το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κανελλόπουλος

Ακολούθησε η κοπή της πίτας του συλλόγου και το γλέντι.