Τρίπολη: Μάθημα… γενεθλίων για τους φοιτητές του Οικονομικού Τμήματος του ΠΑΠΕΛ (vid,ph)

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 19:34

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης, ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας, ο Διοικητής της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (IV Μεραρχία) Βασίλης Δοκμετζόγλου και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου Διαμαντής Μητρόπουλος.

Ένα διαφορετικό μάθημα απόλαυσαν οι φοιτητές του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Τρίπολη. Ένα μάθημα γενεθλίων, αφού ο επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αριστείδης Γιαπαλής γιόρταζε τα γενέθλιά του και έτσι το μάθημα επελέγη να γίνει σε ένα διαφορετικό χώρο, (η επιλογή έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος Δημήτρη Θωμάκο), στην Δημόσια Βιβλιοθήκη της πόλης, στο κέντρο με σκοπό να περαστεί και ένα μήνυμα.Μήνυμα πως το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου δεν είναι απομονωμένο αλλά κοντά και μέσα στην πόλη.

Στην “παράδοση” παρόντες για να τιμήσουν τον καθηγητή Αριστείδη Γιαπαλή ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας καθώς και ο Διοικητής της IV Μεραρχίας Πεζικού και ο Διευθυντής της Αστυνομίας Πελοποννήσου, με τους οποίους έγινε μία εγκάρδια συζήτηση και αναλύθηκαν και οι τρόποι συνεργασίας μεταξύ τους.

Να σημειώσουμε πως το Οικονομικό Τμήμα θα έχει περίπτερο στην έκθεση “Πελοπόννησος EXPO” που θα πραγματοποιηθεί στη ΒΙΠΕ Τρίπολης από 9-13 Νοεμβρίου.

Επιπλέον οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα “Γενικής Παιδείας” το οποίο διδάσκει ο κ.Γιαπαλής θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την Αστυνομία αλλά και το στρατό.

Το μάθημα “Γενικής Παιδείας” προσφέρει πραγματικά ξεχωριστά πράγματα στους φοιτητές ενώ στο πλαίσιο της διδασκαλίας του έχουν έρθει αρκετοί πρέσβεις και όχι μόνο στην πόλη της Τρίπολης. Επιδίωξη τόσο του κ.Γιαπαλή όσο και του Προέδρου του Τμήματος κ. Θωμάκου είναι να υπάρχει συνεργασία και αλληλεπίδραση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την τοπική κοινωνία.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το μάθημα… γενεθλίων και βέβαια να ευχηθούμε στον κ.Γιαπαλή να τα εκατοστήσει…