Τρίπολη | Με δημοσιογράφους συναντήθηκε ο Ταξίαρχος Π.Πούπουζας

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 14:50

Συνάντηση γνωριμίας με δημοσιογράφους και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, πραγματοποίησε σήμερα (10.9.2019) στο γραφείο του, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, με αφορμή την πρόσφατη επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Πούπουζας είχε μία εγκάρδια συνάντηση με τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα θέματα της αστυνόμευσης αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν τη σχέση δημοσιογράφων-αστυνομίας.Ο κ. Πούπουζας μεταξύ άλλων ανέφερε πως τα δύο σημαντικά θέματα που αφορούν την αστυνομία είναι το μεταναστευτικό και η εγκληματικότητα.

Επεσήμανε πως δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη παραβατικότητα ενώ ανέφερε πως οι συνεχείς έλεγχοι έχουν φέρει αποτελέσματα όσον αφορά τα θέματα τροχαίων παραβάσεων και τροχαίων ατυχημάτων.

Όσον αφορά τα προβλήματα της Αστυνομίας αυτά εντοπίζονται στην υλικοτεχνική υποδομή ενώ η Αρκαδία είναι η τελευταία Περιφερειακή Ενότητα σε παραβατικότητα.

Ο κ. Πούπουζας ζήτησε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να υπάρχει καλή συνεργασία προς όφελος των πολιτών.