Τρίπολη | Νέα προγράμματα καινοτομίας για επιχειρήσεις μέσω του ΠΕΠ Πελ/σου (vid,ph)

Πέμπτη, 17 Μάιος 2018 10:22

Δύο νέα προγράμματα του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014-2020 παρουσιάστηκαν στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Τα δύο νέα προγράμματα, που παρουσιάστηκαν από τον κ.Ψαράκη, Προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και συνεργάτες του, αφορούν τα “κουπόνια καινοτομίας”, την ενίσχυση δηλαδή μικρομεσαίων επιχειρήσεων για ανάπτυξη έρευνας και καινοτομίας καθώς και τη δημιουργία /αναβάθμιση εργαστηρίων ποιοτικού ελέγχου.

Η υποβολή αιτήσεων έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται για το πρώτο πρόγραμμα τον Ιούνιο και για το δεύτερο τον Ιούλιο. Επιλέξιμοι τομείς δραστηριότητας είναι ο αγροδιατροφικός τομέας, τρόφιμα, ποτά, οι παραγωγικές μεταποιητικές επιχειρήσεις του κατασκευαστικού κλάδου και τα Logistics.

Δυστυχώς στην εκδήλωση δεν υπήρξε η αναμενόμενη προσέλευση κοινού. Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα στοιχεία μπορεί να απευθυνθεί στην ειδική υπηρεσία διαχείρισης του ΠΕΠ Πελοποννήσου και στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση. (Δηλώσεις Ψαράκη και καλωσόρισμα από τον κ.Γ.Τρουπή, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας)

Εκδήλωση παρουσίασης ΠΕΠ Πελοποννήσου