Τρίπολη | Σωματεία και κομματικές οργανώσεις τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά (vid,ph)

Σάββατο, 1 Μαΐου 2021 13:04

Σε διαφορετικές εκδηλώσεις και σε διαφορετική ώρα (μία ώρα μετά)

Την Εργατική Πρωτομαγιά τίμησαν, σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, σωματεία εργαζομένων και κομματικές οργανώσεις στο μνημείο των εκτελεσθέντων αγωνιστών το Μάη του 1944 στον Άι Θανάση, πίσω από τις φυλακές της Τρίπολης.Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς έχει μεταφερθεί για την Τρίτη του Πάσχα, λόγω της σημερινής αργίας, ενώ το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ θα γιορτάσουν με απεργία στις 6 Μάη.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου αρχικά στις 11 συγκεντρώθηκαν μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Επιχειρήσεις- ΑΕ και καταστήματα της Αρκαδίας, που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ και κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο των εκτελεσθέντων.

Στη συνέχεια στις 12 το μεσημέρι η κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κατέθεσε και αυτή στεφάνι. Να αναφέρουμε πως παρών στην δεύτερη εκδήλωση ήταν και ο Βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις δύο εκδηλώσεις ( στην πρώτη εκδήλωση το χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Παναγιώτα Πανούση) , ενώ στη δεύτερη εκδήλωση δηλώσεις πριν την κατάθεση έκαναν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού και ο Συντονιστής του Βόρειου Τομέα Τρίπολης Γιώργος Φαράντος.