Τρίπολη | Τα παραμύθια πρωταγωνίστησαν σε εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (vid,ph)

Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2019 23:06

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, που έχει ορισθεί η 26η Ιουνίου κάθε έτους, το Κέντρο πρόληψης κατά των εξαρτήσεων της Αρκαδίας, πραγματοποίησε εκδήλωση, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά μεταξύ άλλων στην δουλειά που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Αρκαδίας (δημοτικά, νηπιαγωγεία) το διάστημα που προηγήθηκε, ώστε τα μικρά παιδιά να ενημερωθούν για τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Η ενημέρωση έγινε μέσω του παραμυθιού που έδωσε την δυνατότητα να γίνουν κατανοητά όσα ήθελαν να περάσουν τα στελέχη του κέντρου πρόληψης, αρχικά στους εκπαιδευτικούς και αυτοί με τη σειρά τους στους μικρούς μαθητές.

Η αίθουσα του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου ήταν κατάμεστη για την εκδήλωση, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε εκτός από τον πρόεδρο του Κέντρου Δημήτρη Βόσνο και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας Φώτης Γκέσουρας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση.(για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν παρουσιάζονται τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση)