Τρίπολη | O Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μ.Χριστοδουλάκης για εκλογές, συνεργασίες και στηρίξεις σε δήμους (vid)

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 22:25

Σε εξέλιξη η διαδικασία των στηρίξεων στους δήμους- Στην Τρίπολη υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι και πρέπει να διασφαλιστεί η ενότητα του προοδευτικού χώρου

Οι επιλογές στις Περιφέρειες είναι επιλογές νίκηςΓια όλα μίλησε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, που βρέθηκε, στην Τρίπολη, για την κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας.

Ο κ. Χριστοδουλάκης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε ξενοδοχείο της πόλης, λίγο πριν την εκδήλωση της κοπής της πίτας, μίλησε αρχικά για το σχέδιο τους “Ελλάδα” , ένα σχέδιο που παρουσιάζουν σε όλη τη χώρα και θεωρούν πως θα βρουν ανταπόκριση από τον κόσμο.

Σημείωσε πως καλούν όλους τους πολίτες σε συστράτευση και ενότητα και δεν σχετίζονται με τους γυρολόγους της κεντροαριστεράς, ούτε με την κεντροδεξιά και έχουν αυτόνομη πορεία.

Ο κ.Χριστοδουλάκης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την στήριξη του ΚΙΝΑΛ στο δήμο Τρίπολης, σημείωσε πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, από την αρμόδια, υπό τον κ.Καμίνη, επιτροπή, και επειδή υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που προέρχονται από τον συγκεκριμένο χώρο, θέλουν να διασφαλίσουν την ενότητά του. “Δεν υπάρχει κάποια απόφαση” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τις Περιφερειακές εκλογές τόνισε πως αυτές δίνουν κεντρικά πολιτικά μηνύματα και για το λόγο αυτό επέλεξαν να έχουν αυτόνομη πορεία και οι επιλογές που έχουν κάνει είναι “επιλογές νίκης, αφού το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη ιστορία στον αυτοδιοικητικό χώρο”.

Αναφορικά με τις Εθνικές Εκλογές μεταξύ άλλων ανέφερε πως βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη πολιτική συγκυρία και οι πολίτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ του διχασμού και των νέων περιπετειών και της κοινωνικής συνοχής που επιδιώκει το ΚΙΝΑΛ, το οποίο δεν θα γίνει “βολικό συμπλήρωμα κανενός”.

Στη συνέχεια ο κ.Χριστοδουλάκης άσκησε κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και σε Νέα Δημοκρατία και τόνισε πως πρόκειται για τεχνητό πλασματικό δίπολο, ενώ τέλος σχολίασε την υπουργοποίηση δύο πλέον πρώην στελεχών του ΚΙΝΑΛ , του Θάνου Μωραΐτη και του Άγγελου Τόλκα.

Να αναφέρουμε πως τον Γραμματέα καλωσόρισαν η Γραμματέας της ΝΕ Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ Κ.Καπογιάννη και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοννήσου Γιάννης Μπουντρούκας.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου του κ.Χριστοδουλάκη στο βίντεο.