Τρίτη θέση για τους Τριανταφύλου και Νικολόπουλο στο τουρνουά διπλών του ΣΑΤ

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 17:25

Επιτυχία για τον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, αποτέλεσε η 3η θέση των Τριανταφύλου και Νικολόπουλου, στα «διπλά» του τουρνουά του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης, Double Date Tournament.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει:«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας Σταθούλη και κ Διονυσόπουλου συγχαίρουν στους αθλητές – μέλη της ομάδας, Τριανταφύλου και Νικολόπουλο για την επιτυχία τους στο Double Date Tournament.

Με μία ακόμη διάκριση συνεχίζεται το φετινό καλοκαίρι για τους αθλητές – μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα στο πρόσφατο τουρνουά διπλών, το οποίο με επιτυχία διοργανώθηκε από τον Σ.Α Τρίπολης στην Τεγέα, τα μέλη του ομίλου μας Τριανταφύλου Δημήτρης και Νικολόπουλος Χρήστος αγωνίστηκαν ως ζευγάρι στην κατηγορία των ανδρών και κατέκτησαν την 3η θέση του τουρνουά.

Στο αγωνιστικό σκέλος σε 8άρι ταμπλό οι Τριανταφύλου και Νικολόπουλος επικράτησαν στον πρώτο γύρο του ζευγαριού Σωτηριάδης – Στιβακτάκης μπαίνοντας στην 4άδα αλλά εκεί ηττήθηκαν από τους Καλτεζιώτη – Λιακόπουλο, οι οποίοι κατέκτησαν τελικά και την 1η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στο ζευγάρι Τριανταφύλου – Νικολόπουλος και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα τους δούμε να αγωνίζονται ξανά μαζί για νέες επιτυχίες.».