Τσαγγούρης στη ΔΡΤ: «Στηρίζουμε τον Ζαγοράκη, δυστυχώς δεν θα διεξαχθούν τα τοπικά πρωταθλήματα»

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 22:40

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Σταύρος Τσαγγούρης, μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, για την στήριξη της Ενωσης στην υποψηφιότητα του Θεόδωρου Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ, αποκάλυψε πως δεν θα διεξαχθούν τα τοπικά πρωταθλήματα στο νομό, σχολίασε την αναβολή στις εκλογές της ΕΠΣ και ευχήθηκε γρήγορα να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου όλα τα σωματεία, καθώς τώρα έχουν μόνο τα 12!

Οι δηλώσεις του στον Κώστα Μακαρούνη:Για την στήριξη στον Θοδωρή Ζαγοράκη:

“H ΕΠΣ Αρκαδίας αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη. Είναι μεγάλες οι προσδοκίες και ελπίζουμε πως θα μας δικαιώσει. Είναι ο εμβληματικός αρχηγός του 2004, έχει κάνει όλη τη διαδρομή του ποδοσφαίρου, από χωμάτινα γήπεδα μέχρι ευρωπαϊκά. Γνωρίζει τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και ελπίζουμε πως θα σταθεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Κάποια στιγμή θα μπούμε σε μία κανονικότητα και θα πρέπει να σκύψουμε πάνω από τα ζητήματα μας που μετά τον κορονοϊό, γιγαντώθηκαν. Το τοπικό ποδόσφαιρο στη χώρα είναι ένα βήμα πριν από το γκρεμό”.

Για την διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων:

“Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε. Δυστυχώς, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θεωρούμε την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 ως μη γενόμενη. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Και αύριο να μας έλεγαν να ξεκινήσουμε έπρεπε να σώσουμε ένα μήνα προετοιμασίας στην ομάδα, οπότε ο χρόνος θα ήταν πολύ πιεστικός από όλες τις μεριές, με φοιτητές που δίνουν εξετάσεις, μαθητές που δίνουν πανελλήνιες και υγειονομικά πρωτόκολλα με έξοδα. Από πολλές μεριές δεν γίνεται να αρχίσει το πρωτάθλημα”.

Για τις εκλογές στην ΕΠΣ Αρκαδίας:

“Εμείς έπρεπε να έχουμε κάνει εκλογές τον Φεβρουάριο. Οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Δόθηκε μία παράταση έως 31 Μαρτίου και αυτό κάναμε και εμείς. Ελπίζαμε να βγούμε από τον κορονοϊό και οι ομάδες μας να είναι έτοιμες για τις εκλογές. Αυτή τη στιγμή δικαίωμα ψήφου έχουν 12 σωματεία, κάτω από το 50%. Θέλουμε να πιστεύουμε πως το επόμενο διάστημα θα ανοίξει το μητρώο και ευχή μας είναι το σύνολο των σωματείων να μπορούν να ψηφίσουν. Σε εμάς δεν υπάρχουν σωματεία σφραγίδες. Όλα είναι ενεργά, νόμιμα και δεν έχουμε καμία σχέση με όσα ακούγονται σε άλλες ενώσεις και σε άλλα αθλήματα”.

Για την ηλεκτρονική ψηφοφορία:

“Είναι κάτι το καινούριο, είμαστε επιφυλακτικοί, θεωρούμε πως όλα θα πάνε καλά με την διαδικασία”.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην αθλητική εκπομπή “Με μια μπάλα στο χέρι”