Τσέκος: «Χαλάρωση αλλά και αντίδραση μετά το 2-0»

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 02:06
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο Προκόπης Τσέκος αποδείχθηκε πολύ καλός στην αναμέτρηση του Παναρκαδικού, έχοντας πολύ μεγάλη σταθερότητα στην αμυντική γραμμή, ενώ παράλληλα ήταν ένας από τους σκόρερ της ομάδας. Με την απόδοσή του κατά συνέπεια βοήθησε σημαντικά ώστε η ομάδα της Τρίπολης να φτάσει στη σημαντική νίκη.

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στο DRT915.GR για το ματς, o αμυντικός του «τριφυλλιού» είπε: «Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μου. Βέβαια κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και τα παιχνίδια που κερδίζονται μετρούν για έξι πόντους, καθώς το πρωτάθλημα διεξάγεται σ’ ένα γύρο. Είμαστε μια ομάδα που είναι λίγο καιρό μαζί. Άλλαξε πολύ το ρόστερ, ήρθαν καινούργιοι παίκτες, υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις. Η ομάδα δεν έχει ακόμη συνοχή σε όλες τις γραμμές. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από 5 μήνες αποχής, το οποίο είναι σοβαρό πλήγμα γι’ αυτή την κατηγορία και τους παίκτες οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά και είμαστε ποιοτικότερη ομάδα χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και αρχίσαμε επίσης καλά το β’ ημίχρονο. Βάλαμε κάπου εκεί το δεύτερο γκολ και εκεί χαλαρώσαμε. Θεωρώ ότι μετά το δεύτερο γκολ ήρθε μια φάση για την οποία είχαμε τονίσει ότι θα πρέπει να προσέξουμε από τον αντίπαλο και τελικά αλλά δεν το τηρήσαμε με αποτέλεσμα το 2-1. Μετά και λόγω της όχι μεγάλης εμπειρίας, δεν θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε τόσο καλά το παιχνίδι, αλλά και πάλι δεν απειληθήκαμε και ήμασταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.».Σχετικά με το γεγονός ότι η ομάδα έβγαλε κάποια στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, αν και ο προπονητής δεν έχει παρά λίγα 24ωρα στην ομάδα ο Τσέκος είπε: «Το τεχνικό τιμ έχει ανανεωθεί αρκετά μπορώ να πω. Και με τους γυμναστές μας και με τον προπονητή μας, έχουμε δουλέψει αρκετά αυτό τον καιρό. Ο καινούργιος προπονητής δεν έχει καιρό στην ομάδα, αλλά οι ώρες δουλειάς είναι πάρα πολλές πραγματικά, αφού ξημεροβραδιαζόμαστε στο γήπεδο. Ο προπονητής έχει βοηθήσει τα μέγιστα και τακτικά η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο.».

Τέλος αναφερόμενος και στην δική του αγωνιστική κατάσταση μετά από σχετικό ερώτημα είπε: «Πέντε μήνες αποχής είναι τεράστιο πλήγμα ειδικά αν δεν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Εμείς κυρίως τα νεότερα παιδιά που έχουμε και φιλοδοξίες στη ζωή μας, προσπαθήσαμε και σ’ αυτό το πεντάμηνο δουλέψαμε ατομικά, τουλάχιστον να βρισκόμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Έχω δουλέψει αρκετά. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και το προπονητικό τιμ και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο.».