Τσιαμούλος σε Τζιούμη: “Περίμενα μια αυτοκριτική – Αν κάποιος δεν ζει σε αυτή την πόλη, θα νομίζει πως είναι μια πόλη πρότυπο

Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021 22:00

Το βίντεο για την συμπλήρωση δυο ετών διακυβέρνησης του Δήμου Τρίπολης που ανάρτησε ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, σχολιάστηκε από τον επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα – κ.Νίκο Τσιαμούλο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Τσιαμούλος ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον Δήμαρχο: “Δεν νιώσατε την υποχρέωση να πείτε ενα μπράβο και ένα ευχαριστώ που βρήκατε και κάτι έτοιμο απο την προηγούμενη Δημοτική Αρχή; Δεν ξέρω ποιος σας έγραψε αυτά που διαβάσατε, αλλά δεν είπατε αλήθεια, γιατί δεν αναφερθήκατε σε πολλά θέματα, που είναι προβληματικά και δεν είπατε και ένα συγνώμη για αυτά που δεν κάνατε ή για αυτά που είπατε πως θα κάνετε και κάνατε άλλα τελικά. Αν κάποιος δεν ζει σε αυτή την πόλη θα νομίζει, πως είναι μια πόλη – πρότυπο. Περίμενα μια αυτοκριτική και μια αναφορά και στις εκδηλώσεις για το ΄21. Έπρεπε σήμερα – το περίμενα – να πείτε κ.Δήμαρχε και κάποια άλλα πράγματα και οχι μόνο οτι αγγίξατε την τελειότητα. Δεν περίμενα να ακούσω μια στείρα τοποθέτηση παλαιοκομματικών ιδεών”.Στην απάντηση του ο κ.Τζιούμης ανέφερε: “Δεν διοικεί ο Δήμαρχος με μια παρέα, όπως είπατε. Διοικεί με μια παράταξη, που την ψήφισαν οι πολίτες. Εγώ κάθε φορά σε κάθε συνέντευξη για κάθε έργο το λέω εάν είχε ενταχθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των δυο ετών έγινε ένα σύντομο βίντεο και θα ακολουθήσει κανονικός απολογισμός – αν το επιτρέψουν οι συνθήκες – όπου θα γίνει και αυτοκριτική. Όταν κάνεις ένα βίντεο 3 λεπτών τα λες επιγραμματικά. Μέσα στον Οκτώβρη – αν το επιτρέψουν οι συνθήκες – θα γίνει απολογισμός”.