Τσιφτσής: «Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα»

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021 17:39
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα Αντώνης Τσιφτσής σε μια ακόμη σταθερή παρουσία του σε επίσημο ματς του Αστέρα σχολίασε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, μέσα από δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι novasports.

Σχετικά με το ματς σχολίασε αρχικά: «Βασικά κανένας δεν θέλει να χάσει. Προσπαθούμε κάθε μέρα στην προπόνηση να βελτιωνόμαστε, να κοιτάμε τα λάθη μας που κάναμε στο προηγούμενο αγώνα, ώστε να τα βελτιώσουμε στον επόμενο αγώνα. Σήμερα θεωρώ ότι δεν απειληθήκαμε αρκετά. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το ματς, αλλά εντάξει και η ισοπαλία είναι καλή.».Σχετικά με το ότι η ομάδα του Αστέρα δεν έχει κάνει πολλά λάθη και παράλληλα έχει πετύχει ρεκόρ πόντων, ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα σχολίασε: «Βασικά έχουμε πολύ καλή «χημεία» μέσα στα αποδυτήρια. Δεν το λέω απλά για να το πω, αλλά όλα τα παιδιά είμαστε πολύ καλά σαν μια οικογένεια. Θεωρώ ότι εκεί κρίνεται. Δουλεύουμε, αλλά κρίνεται εκεί γιατί έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια.».

Για το καλό κλίμα στην ομάδα που παίζει σημαντικό ρόλο πρόσθεσε: «Βασικά έχουμε πολύ καλή «χημεία» μέσα στα αποδυτήρια. Δεν το λέω απλά για να το πω, αλλά όλα τα παιδιά είμαστε πολύ καλά σαν μια οικογένεια. Θεωρώ ότι εκεί κρίνεται. Δουλεύουμε, αλλά κρίνεται εκεί γιατί έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια.».

Τέλος αναφέρθηκε και στην παρουσία παικτών στην ομάδα που προέρχονται από τις ακαδημίες της λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, αλλά και για την ομάδα θεωρώ. Ειδικά για εμάς που μας δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε σ’ ένα τέτοιο επίπεδο. Εντάξει, δύσκολο είναι, αλλά θεωρώ ότι μέρα με τη μέρα δουλειά μπορούμε να βγάλουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο.».