ΤΣΙΠΡΟ-τιτιβίσματα (TSIPRO-twits )

Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 21:30

Πριν από λίγες ημέρες, με την ευκαιρεία της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, ο Πρωθυπουργός μας κύριος Αλέξης Τσίπρας, έστειλε επιλεκτικά, σε ορισμένες γυναίκες της Ελλάδος, μηνύματα μέσω twiter, θέλοντας έτσι να τις τιμήσει, για την προσφορά τους, στο κοινωνικό σύνολο.

Ιδού τα ονόματά τους :

1) Τίμησε την Βουλγάρα καθαρίστρια Κούνεβα, για τον λόγο ότι  (κάποιος ή κάποια) στο παρελθόν της είχε ρίξει βιτριόλι στο πρόσωπο, (για άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους) και που ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από αυτό, θεώρησε σκόπιμο, να την  κάνει Ελληνίδα  Ευρωβουλευτίνα, η οποία απολαμβάνει τώρα που μιλάμε 25.000 € κάθε μήνα από την Ευρωβουλή, μέσα από την οποία,  προωθεί τα συμφέροντα των…… Βουλγάρων συμπατριωτών της.

2) Τίμησε τη Μάγδα Φύσσα επειδή ( λέει) αγωνίζεται για την δικαιοσύνη(;)

3) Επίσης τίμησε τις δύο γιαγιάδες της Λέσβου, επειδή, είχαν ταϊσει στο παρελθόν (μιά φορά), γάλα με το μπιμπερό, ένα μωρό λαθρομεταναστάκι, που πέρασε κάποτε από το νησί τους !

Αν αναρωτηθεί κάποιος:

Μα καλά, δεν βρήκε να πεί μιά κουβέντα στην Ελληνίδα πολύτεκνη μάνα που δίνει αγώνα μέσα  στην κρίση και τη δυστυχία

που μαστίζει τη Χώρα, για να μπορέσει να ταϊσει την πολυμελή οικογένεια της, ή έστω στην άμοιρη την

άνεργη που ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά και δεν βρίσκει ;

Όχι δεν το σκέφτηκε !

Ούτε καν του πέρασε από το μυαλό !

Γιατί, τούς μεν πολύτεκνους τους μισεί το κόμμα του, τούς δε άνεργους του ενός και μισού εκατομμυρίου τους έχει……γραμμένους, αφού δεν έχει δημιουργήσει γι’αυτούς ούτε μιά θέση εργασίας.

Δεν βρήκε να πει μιά, (έστω μιά) λέξη παρηγοριάς, στην Ελληνίδα μάνα που βλέπει με πόνο τα άνεργα παιδιά της, να παίρνουν τους δρόμους της ξενιτιάς για να μπορέσουν να ζήσουν και αυτή να μένει μόνη, με την ανασφάλεια και την ανημπόρια των γηρατειών της;

Όχι, ούτε αυτό του πέρασε από το μυαλό, γιατί δεν τον νοιάζει.

Μήπως θυμήθηκε να πει δυό κουβέντες  στην δύσμοιρη Μυρτώ και τη μητέρα της, που ανεβαίνουν το γολγοθά τους , από τότε που ένα δίποδο κτήνος, της έσπασε το κεφάλι στα βράχια της Πάρου, για να την βιάσει;

Μήπως σκέφτηκε την μητέρα της Αγγελικής της Μαρφίν, που την έκαψαν ζωντανή, μαζί με το αγέννητο παιδί της, επειδή είχε την ανάγκη να εργαστεί, την ημέρα που οι οπαδοί του Τσίπρα, είχαν κηρύξει την απεργία υποχρεωτική, επί ποινή θανάτου;

Αστείες ερωτήσεις !

Δεν είμαστε  βέβαια αφελείς, για να έχουμε και την απαίτηση

να σκεφτεί να πει μισή λέξη, στις μάνες των δύο αθώων νέων της Χρυσής Αυγής, που είδαν τα παιδιά τους να δολοφονούνται πισώπλατα, από δειλούς και άνανδρους αριστεριστές  φονιάδες.

Στην περίπτωση αυτή, δεν τον αφήνει να πει

μισή κουβέντα έστω, το αβυσσαλέο μίσος, που τρέφει για κάθε τι Εθνικό, πόσο μάλλον, για τους Έλληνες Εθνικιστές για τους …. “φασίστες” όπως τους αποκαλούν στο κόμμα του και οι οποίοι κατά τη γνώμη τους, είναι το απόλυτο κακό  στη Χώρα !

Ας μην αυταπατώμαστε συμπατριώτες και ας το πάρουμε απόφαση:

Αυτή είναι η Ελλάδα τού σήμερα, αυτός είναι ο Πρωθυπουργός της και αυτός είναι ο λαός της !

Ένας λαός ” ψεκασμένος”, που ανέχεται και υπομένει τα πάνδεινα, χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση.

Μιά λέξη θά ταίριαζε για χαρακτηρισμό μας σήμερα: η ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Τα κείμενα που φιλοξενούνται στην ενότητα ΑΠΟΨΕΙΣ του παρόντος ιστοχώρου, δημοσιεύονται αυτούσια και εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης ή της ΔΕΠΕ Τρίπολης.