Τσιριγώτης: “Η τηλεθέρμανση πρέπει να συνεχιστεί στη Μεγαλόπολη” (vids)

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 11:42

Για το μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Μεγαλόπολης, της Εταιρίας ΕDIL,  της Τηλεθέρμανσης, της ΔΕΗ και του ΔΕΣΦΑ μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5, το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου ο επικεφαλής της παράταξης ” Δημοτική Αναγέννηση” Σπύρος Τσιριγώγης.

Ο κ.Τσιριγώτης, που βρέθηκε στο στούντιο του Δημοτικού ραδιοφώνου, μεταξύ άλλων ανέφερε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μεγαλόπολη ζει μεταξύ τηλεθέρμανσης και φυσικού αερίου.Για την τηλεθέρμανση σημείωσε πως από τη δική του παράταξη έγιναν καινούριες συνδέσεις και είχαν και προγραμματιστεί και νέες συνδέσεις.

Ο πρώην Δήμαρχος Μεγαλόπολης διευκρίνισε πως η εταιρεία δεν είναι ζημιογόνα και ανέφερε οικονομικά στοιχεία, συμπληρώνοντας πως δυσφημείται σκοπίμως η εταιρεία για να έρθει το φυσικό αέριο στο Δήμο και αυτό γίνεται μετά το Μάρτιο.

“Τέσσερα άτομα στην οικονομική επιτροπή αποφάσισαν για την τύχη της Μεγαλόπολης”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιριγώτης σχετικά με το μνημόνιο της συνεργασίας. Οι δύο παρατάξεις που αντιπροσωπεύουν το 70% των πολιτών είναι κατά του μνημονίου και θέλουμε να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ.Τσιριγώτης ανέλυσε τους λόγους που δεν πρέπει να σταματήσει η τηλεθέρμανση να λειτουργεί στη Μεγαλόπολη.

Η εταιρεία της τηλεθέρμανσης πως μπορεί να διεκδικήσει τις οφειλές της και για αυτό καλώ τους δημότες να πληρώσουν τις οφειλές τους, σημείωσε ο κ.Τσιριγώτης.

Να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα ερωτήματα των κατοίκων της Μεγαλόπολης ήταν πάρα πολλά, αποδεικνύοντας πως το θέμα είναι μείζον και “καυτό” για την περιοχή.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ζωντανά από το στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 ο κ.Τσιριγώτης στα βίντεο που ακολουθούν.

Ο Σπύρος Τσιριγώτης μιλά στη ΔΡΤ

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Freitag, 3. Juli 2020

Ο Σπύρος Τσιριγώτης μιλά στη ΔΡΤ (μέρος δεύτερο)

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Freitag, 3. Juli 2020