«Τζάμπα μάγκας» ο Πετράκος – Σκληρή απάντηση Νικολάκου (vid)

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013 17:13

«Για μία ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από το έργο που γίνεται στην Περιφέρεια, που έχει βρει έναν τρόπο να αντιδρά, που είναι ό,τι χειρότερο έχουμε να θυμηθούμε από τον παλαιοκομματισμό του παρελθόντος, που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε». Με τα λόγια αυτά η κ. Ντίνα Νικολάκου, αντιπεριφερειάρχης Επικοινωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, απάντησε στην κίνηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκου, να στείλει έγγραφο αναφορά με έργα της Περιφέρειας τα οποία χαρακτηρίζει «περίεργα» (διαβάστε ΕΔΩ), στον κ. Ρακιντζή και στους υπουργούς της Κυβέρνησης.Και συνέχισε: «Εμείς είμαστε εδώ για να αντιπαρατεθούμε πολιτικά με το ΣΥΡΙΖΑ, που πρέπει να σταματήσει τον τρόπο που αντιπολιτεύεται. Η πολιτική αντίληψή του είναι απαράδεκτη, οπισθοδρομική, επικίνδυνη. Οι Πελοποννήσιοι πολίτες καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έχουμε μέσα σε μία εβδομάδα 4 ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Περιφέρειας».

Συγκεκριμένα, για τα έργα που αναφέρονται στην αναφορά του κ. Πετράκου, η αντιπεριφερειάρχης Επικοινωνίας της Περιφέρειας, σημείωσε πως «είμαι πολύ οργισμένη βλέποντας αυτόν τον τρόπο που επιλέγει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να κάνει αντιπολίτευση. Μπορεί να θέλει να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και να θέλει να κερδίσει ψήφους, αλλά δεν μπορεί να προσβάλλει την Οικονομική Επιτροπή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που συμμετέχουν στις επιτροπές διαγωνισμών». Για να προσθέσει: «Τα έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πολλά και η οικονομική επιτροπή καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες λειτουργούν βάσει νόμου και κανόνων…Ντροπή του κ. Πετράκου αν χαρακτηρίζει όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες διεφθαρμένους».

Η κ. Νικολάκου (όπως θα δείτε και θα ακούσετε στη σκληρή απάντηση που δίνει στον κ. Πετράκο στο βίντεο, όπου περιλαμβάνεται το σύνολο των δηλώσεών της), επισημαίνει πως ο κ. Πετράκος επιδεικνύει όψιμο ενδιαφέρον για την Περιφέρεια και τους πολίτες της και, αν πραγματικά ενδιαφερόταν για την Πελοπόννησο, δεν θα την εγκατέλειπε για να πάει στη Βουλή. Και τόνισε πως «η κριτική που μας ασκείτε είναι ψεύτικη και, όσο μας χτυπούν, εμείς είμαστε εδώ για να πεισμώνουμε και θα αποδεικνύουμε στους πολίτες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μία μεγάλη πολιτική φούσκα».

Επιπλέον, η κ. Νικολάκου αφού χαρακτήρισε «τζάμπα μάγκα» τον κ. Πετράκο αναρωτήθηκε γιατί ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τις ιδιωτικές εταιρείες που λαμβάνουν έργα, μήπως εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα…Και γιατί θέτει ζητήματα που έχουν ειπωθεί και απαντηθεί πολλές φορές, όπως είναι το  θέμα με τις εταιρείες του αδελφού του Περιφερειάρχη και κατέληξε ότι «όλα γίνονται σκόπιμα, μεθοδευμένα και θέλοντας να χτυπήσουν τον Περιφερειάρχη με ύπουλο και απαράδεκτο τρόπο και όχι με καθαρούς όρους και πολιτικό λόγο».

Ε.Τ