Τζαναβάρας: «Πυξίδα το ματς με Άγιο Ιερόθεο για τη συνέχεια»

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 21:14
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού ΑΟ κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας παρουσιάστηκε αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παικτών του μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Αγίου Ιερόθεου. Ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά έως ότου παρουσιαστεί έτοιμη.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το ματς σχολίασε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο πάρα πολύ καλό, ο οποίος από την αρχή μας πρέσαρε πάρα πολύ ψηλά. Μας δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά κατορθώσαμε 2-3 φορές να βρούμε στην «πλάτη» τους χώρους και να δημιουργήσουμε κάποιες καταστάσεις, από τις οποίες πετύχαμε ένα τέρμα στο α’ ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο στόχος μας ήταν να ασφαλίσουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε και στη συνέχεια κλείσαμε τους χώρους για να μην δεχτούμε επιθέσεις ειδικά από τον άξονα από όπου και είχαμε πολλά προβλήματα από το συγκεκριμένο αντίπαλο. Έχω πει ότι ακόμη είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Θα το ξαναπώ. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε πολύ δουλειά. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού, αλλά και ο Άγιος Ιερόθεος ήταν καλός σε κάποια άλλα διαστήματα. Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στις λεπτομέρειες ήμασταν πιο τυχεροί.».Για το αν αποτελεί σημαντική νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια ο κ. Τζαναβάρας συμφώνησε, χαρακτηρίζοντας το ως «πυξίδα» για την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και οδηγό για αρκετά πράγματα που θα πρέπει να δουλέψει στη συνέχεια.

Τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη, καθώς είχε αρκετές χαμένες πρώτες και δεύτερες μπάλες, ενώ τέλος σημείωσε ότι κρατάει από το ματς της πρεμιέρας τη συγκέντρωσή τους και την αγωνιστικότητά τους σε μια πρεμιέρα νέας ομάδας με νέους παίκτες.