Τζιούμης: «Τραγική» η κατάσταση στα χωριά – Γεμάτη «γούβες» η πόλη (ήχος)

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 15:40

Κατά μέτωπο επίθεση στη δημοτική αρχή, τόσο για το Τεχνικό Πρόγραμμα, όσο και για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη αύριο», Κώστας Τζιούμης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης.

Ο κ.Τζιούμης, αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι, είπε πως η δημοτική αρχή έχει επιλέξει να κινείται μόνη της και παρά το γεγονός ότι στην εισήγηση του θέματος επικαλείτο απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, τα ορισθέντα σε αυτή δεν τα εφάρμοσε ποτέ ο κ. δήμαρχος και δεν τους κάλεσε να συνομιλήσουν, ώστε να βρουν χώρο κατάλληλο για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ως όφειλε. Ακόμη, εξέφρασε επιφυλάξεις για το αν θα προχωρήσει η διαχείριση στο Μεγαβούνι.Αναφορικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου, ο κ. Τζιούμης είπε πως τις μελέτες θα μπορούσε να τις κάνει και η τεχνική υπηρεσία και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «βάζουν μικροέργα στα όρια της απευθείας ανάθεσης, για να μην κάνουν δημοπρατήσεις έργων».

Επιπλέον, τόνισε πως «είναι τραγική η κατάσταση στα χωριά, δεν έχουν κάνει κανένα έργο στην πόλη, που είναι γεμάτη γούβες» και πρόσθεσε ότι «χθες δεν ψηφίζαμε το όραμα του κ. δημάρχου, αλλά ψήφισαν το πιο φτωχό Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου», υπογραμμίζοντας πως αυτό είναι δείγμα ανικανότητας της δημοτικής αρχής.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τζιούμη στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί: