Β.Γούργαρης: “Μονομερής ενέργεια από τη δημοτική αρχή το κλείσιμο των κατασκηνώσεων” (ήχος)

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020 10:11

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τρίπολης Βαγγέλης Γούργαρης μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 για το πρώτο «δια ζώσης» Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε «κεκλεισμένων των θυρών».

Ο κ. Γούργαρης σημείωσε πως ήταν λίγο «περίεργο το κλίμα» λόγω των περιοριστικών μέτρων και τόνισε πως από την αρχή της πανδημίας η Λαϊκή Συσπείρωση Τρίπολης έκανε προτάσεις για την προστασία των εργαζομένων.Τόνισε πως κάποιες παρατάξεις του ΔΣ έχουν ενσωματωθεί στη Δημοτική Αρχή και τώρα με την πανδημία έγινε μεγαλύτερη αυτή η ενσωμάτωση.

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Τρίπολης επεσήμανε πως δεν πρέπει τα βάρη της νέας κρίσης δεν πρέπει να τα πληρώσουν τα λαϊκά στρώματα.

Μιλώντας για τα θέματα που συζητήθηκαν στο ΔΣ Τρίπολης ο κ. Γούργαρης δήλωσε πως τα προβλήματα στην αναψυχή που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα είναι μεγάλα και οι ανάγκες είναι μεγάλες και κάλεσε να ανοίξουν οι κατασκηνώσεις, αφού το κλείσιμό τους ήταν μονομερής ενέργεια, αφού δεν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τόνισε πως τα ΚΑΠΗ θα πρέπει να πάνε τον Αύγουστο και ζήτησε να δημιουργηθούν εναλλακτικές δράσεις για τα παιδιά των κατασκηνωτικών περιόδων και πρότεινε κάποιες εκδρομές.

Ο κ. Γούργαρης ζήτησε να συζητηθεί και το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων κάτι που θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση.

Ανέφερε πως δεν γίνεται ουσιαστική συζήτηση επί των θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο και επί των εισηγήσεων.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Γούργαρης στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.