Β. Γούργαρης στη ΔΡΤ: “Δεν κρυβόμαστε πίσω από ψέματα και αυταπάτες” (video)

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 17:43

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/04) ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με την Λαϊκή Συσπείρωση κ.Βαγγέλης Γούργαρης.

Ο κ.Γούργαρης αναφέρθηκε αρχικά στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και στις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν μετά το νομοσχέδιο του Υπουργείο Παιδείας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Μιλάμε για ένα σχέδιο νόμου – φτιαγμένο στις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης – που υποβαθμίζει την τριτοβάθμια παιδεία και ενισχύει την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της. Δεν έχουν σκοπό να φτιάξουν Πολυτεχνική Σχολή στην Τρίπολη”.

Αναφορικά με τον συνδυασμό του τόνισε: “Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και δεν έχουμε αυταπάτες. Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης τα στηρίζει το ΚΚΕ, αλλά στους συνδυασμούς υπάρχουν και άτομα που δεν ανήκουν σε αυτό τον πολιτικό χώρο. Αυτά τα πρόσωπα όμως θέλουν να παλέψουν για να λυθούν τα προβλήματα”.

Στη συνέχεια ο κ.Γούργαρης αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν τον Δήμο Τρίπολης, όπως τα αδέσποτα, δηλώνοντας: “Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Το πρόβλημα το άφησαν και διογκώθηκε, αλλά είναι αντιμετωπίσιμο. Υπάρχουν όμως και πολλά προβλήματα με την νομοθεσία”.

Τέλος αναφορικά με το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ, τόνισε πως “τα τέλη που βαραίνουν τους πολίτες θα πενταπλασιαστούν, ενώ η ανακύκλωση θα παραμείνει για τα επόμενα 28 χρόνια της σύμβασης στα ίδια χάλια που είναι σήμερα”.