Β.Γούργαρης στη ΔΡΤ: “Εδώ και καιρό παίζεται το θέατρο του παραλόγου από δυνάμεις που συμφωνούν σε όλα” (ήχος)

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 10:17

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης (24/09) ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ.Βαγγέλης Γούργαρης, για τα όσα συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

“Είναι το γνωστό θέατρο του παραλόγου που παίζεται εδώ και καιρό από δυνάμεις που συμφωνούν και τα βρίσκουν σε όλα”, ανέφερε αρχικά σχολιάζοντας την ένταση που προκλήθηκε κατά την συζήτηση των εκτός ημερησίας θεμάτων, ενώ πρόσθεσε πως “κάπου – κάπου πέφτει κανένα λευκό ή παρών στις ψηφοφορίες για ξεκάρφωμα”. Παράλληλα ανέφερε, πως με ευθύνη του προεδρείου παραβιάζεται βάναυσα – όπως χαρακτηριστικά τόνισε – ο κανονισμός λειτουργίας του συμβουλίου.“Στο τέλος της συνεδρίασης στο Δημοτικό Συμβούλιο ήμασταν έντεκα Δημοτικοί Σύμβουλοι και παριστάναμε το Δημοτικό Συμβούλιο παίρνοντας αποφάσεις. Παίζεται στην αρχή των συνεδριάσεων ένα θέατρο και μετά σιγή”, δήλωσε στην συνέχεια.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην κινητοποίηση των υγειονομικών για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν – ένα θέμα που “άνοιξε” μετά από πρόταση του κ.Γούργαρη και στην χτεσινή συνεδρίαση, με το Δημοτικό Συμβούλιο να παίρνει ομόφωνα την απόφαση στήριξης του αγώνα των ανθρώπων αυτών.  “Το εθνικό σύστημα υγείας δεν προετοιμάστηκε και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες. Χαιρετίζω των έντιμο αγώνα τον υγειονομικών και εκφράζω την συμπαράσταση μας στα δίκαια αιτήματα τους”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Γούργαρης.

Για το θέμα των απορριμμάτων και το Μεγαβούνι δήλωσε: “Η Τρίπολη πλέον έχει αποκτήσει τα δικά της Δίδυμα”, ενώ αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στην ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ, χαρακτηρίζοντας την αντι -οικονομική και αντι – περιβαλλοντική.

Για το ατύχημα που έγινε στο Μεγαβούνι – όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας εργαζόμενος – ο κ.Γούργαρης δήλωσε, πως σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει από τους συγγενείς του θα χρειαστεί μια μακροχρόνια διαδικασία για την αποκατάσταση της υγείας του και θα χρειαστεί την στήριξη όλων “Φαίνεται πως δεν υπάρχει μέριμνα από κανέναν και η μονή τους ελπίδα είναι οι γιατροί του νοσοκομείου”,υπογράμμισε.

Τέλος αναφέρθηκε στο αρχαίο θέατρο Ορχομενού, στην αναστήλωση του και στα προβλήματα πρόσβασης που υπάρχουν.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: