Β.Γούργαρης στη ΔΡΤ: “Πολλοί μαθητές δεν έχουν πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση – Να βοηθήσει ο Δήμος σε κάποιες τραγικές καταστάσεις” (ήχος)

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 10:44

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Τρίπολης κ.Βαγγέλης Γούργαρης.

Ο κ.Γούργαρης αναφέρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση – με τηλεδιάσκεψη – του Δημοτικού Συμβουλίου και στα θέματα που συζητήθηκαν. Αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα που έθεσε χτες ο ίδιος και αφορούσε συμπολίτες μας, που δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορέσουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση. “Πολλοί μαθητές δεν έχουν πρόσβαση στο μάθημα. Την βασική ευθύνη γι’ αυτό την έχει η κυβέρνηση. Έπρεπε να δώσει εξοπλισμό στους μαθητές, πριν κλείσει τα σχολεία. Τα προβλήματα είναι ακόμα μεγαλύτερη στους μαθητές δημοτικού”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: “Δεν μπορεί ο Δήμος, να λύσει στο σύνολο του το πρόβλημα,  μπορεί όμως να διεκδικήσει χρήματα από την κυβέρνηση ή να ανακουφίσει από τα χρήματα που διαχειρίζεται τις πιο τραγικές καταστάσεις”, δήλωσε μεταξύ άλλωνΣτην συνέχεια ο κ.Γούργαρης αναφέρθηκε στο θέμα της ΚΕΔΗΤ, που δεν συζητήθηκε τελικά στο χτεσινό συμβούλιο, τονίζοντας πως τα τελευταία χρόνια υπολειτουργεί και έχει συσσωρεύσει τεράστια χρέη.

Τέλος αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει στον Δήμο μας για περισσότερο πράσινο και στην ανάγκη αξιοποίησης κάποιων χώρων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: