Β.Γούργαρης στη ΔΡΤ: “Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα….” (ήχος)

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 09:42

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Αργύρη Καρδαρά μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Τρίπολης κ. Βαγγέλης Γούργαρης.

Αρχικά ο κ.Γούργαρης αναφέρθηκε στο θέμα που έθεσε για το Παναρκαδικό νοσοκομείο (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως τα πράγματα γίνονται ολοένα και χειρότερα. “Ζήτησα να παρέμβουμε άμεσα προς κάθε αρμόδιο και να ζητήσουμε να σταματήσουν οι αθλιότητες εις βάρος των γιατρών, αλλά και να ενισχυθεί το Παναρκαδικό”, δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε, πως αν συνεχίσουμε να είμαστε άβουλοι θεατές, τα πράγματα θα χειροτερέψουν.Παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα των ανεμογεννητριών που έφερε ένταση στην χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. “Η νομοθεσία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των επιχειρηματικών ομίλων”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ έθεσε και ένα ζήτημα για τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας. “Με προβληματίζει η στάση των προέδρων. Δεν βλέπω την δική τους παρέμβαση. Ρώτησα χτες , γιατί δεν τους κάλεσαν στην συνεδρίαση, με την Δημοτική Αρχή να απαντά πως έχουν κληθεί, χωρίς όμως να μπορεί να το αποδείξει”, υπογράμμισε.

Παράλληλα δήλωσε: “Πότε δεν λέμε όχι σε όλα. Δεν είμαστε ενάντια στις ΑΠΕ, αλλά διεκδικούμε έναν σχεδιασμό που θα ευνοεί της λαϊκές ανάγκες και οχι το κέρδος των επιχειρηματιών. Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα”.

Τέλος αναφέρθηκε και στην συζήτηση, που έγινε για τα αδέσποτα. “Είναι ένα σοβαρό ζήτημα, αλλά με αυτά τα μυαλά δεν θα λυθεί”, τόνισε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: