Β.Γούργαρης στη ΔΡΤ: “Το έργο στο Μεγαβούνι εξυπηρετεί την ΤΕΡΝΑ” (ήχος)

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 09:30

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (31/10) ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ.Βαγγέλης Γούργαρης, ο οποίος και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση(30/10)

Αρχικά ο κ.Γούργαρης μίλησε για το Μεγαβούνι, τονίζοντας για ακόμα μια φορά την αντίθεση του με αυτό το έργο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε σημαντικά θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν από το σώμα.Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας – τονίζοντας πως πρέπει οι εργαζόμενοι στο Δήμο να παραμείνουν στις θέσεις τους, καθώς καλύπτουν πάγιες ανάγκες. «Δεν γίνεται να ανακυκλώνουμε την ανεργία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κ.Γούργαρης μίλησε για το θέμα των προσφύγων και τις αναθέσεις υποθέσεων του Δήμου σε δικηγόρους. «Οι υποθέσεις αυτές αφορούν κυρίως σε αρνήσεις μεγάλων επιχειρήσεων να πληρώσουν τα τέλη. Ο Δήμος είναι αναγκασμένος να σπαταλά χρήματα για να μπορέσει να εισπράξει», τόνισε, ενώ συμπλήρωσε: «Ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει νομική υπηρεσία».