Β. Γούργαρης στο ΠεΣυ: Αντιλαϊκός ο απολογισμός εσόδων-εξόδων 2018 της Περιφέρειας

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019 10:14

Σε παρέμβασή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, για τον απολογισμό εσόδων-εξόδων 2018 της Περιφέρειας, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Βαγγέλης Γούργαρης, ανέφερε τα εξής:.

«Αντιλαϊκός ΑπολογισμόςΦέρατε τον πρώτο μεταμνημονιακό απολογισμό εσόδων-εξόδων που δε διαφέρει σε τίποτα από τους προηγούμενους μνημονιακούς.

Δραστική περικοπή των κονδυλίων για τη μισθοδοσία των εργαζομένων, για κοινωνικές δαπάνες. Έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο οι δαπάνες για τη μεταφορά των μαθητών, για τη δακοκτονία με τα γνωστά προβλήματα. Απαράδεκτες για το 2019 οι συνθήκες μεταφοράς από και προς το σχολείο των μαθητών των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, διαλυμένο το σύστημα δακοκτονίας με αποτέλεσμα σοβαρή επιβάρυνση των μικρομεσαίων ελαιοπαραγωγών, αφού αναγκάζονται να κάνουν μόνοι τους τους ψεκασμούς για το δάκο.

Τα τελευταία τρία χρόνια δυο φορές χάθηκε ελαιοπαραγωγή από δακοπροσβολή και την τρίτη βοήθησε ο Θεός με τις καιρικές συνθήκες. Τα ίδια και με την κουνουποκτονία. Εχετε διαθέσει κάπου 9 εκατομμύρια ευρώ στη Πελοπόννησος ΑΕ για τη κουνουποκτονία και το κουνούπι και η σκνίπα πάει σύννεφο, «γίναμε άλογα από τα τσιμπήματα των κουνουπιών» λέει ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης σας Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών.

Πρέπει να είστε πραγματικά περήφανοι Νεοδημοκράτες-Πασόκοι και Συριζαίοι γιατί βάλατε και βάζετε γερή πλάτη για να περνάει αυτή η αντιλαϊκή πολιτική. Το έχει ομολογήσει άλλωστε εδώ στο ΠεΣυ η αρμόδια επί των οικονομικών κα Αντιπεριφερειάρχης αναφωνώντας σε ανύποπτο χρόνο «πιάσαμε όλους τους στόχους των μνημονίων»!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ