Β.Ψυχογιός στη ΔΡΤ 91,5: “Δεν βλεπω όραμα και στρατηγικό πλάνο από την Δημοτική Αρχή” (ήχος)

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 11:05

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” με τον Μηνά Αρτόπουλο και τον Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο δημοτικός σύμβουλος κ.Βασίλης Ψυχογιός.

Αρχικά μίλησε για την πρώτη διετία της Δημοτικής Αρχής Τζιούμη, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση και λόγω της πανδημίας, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα στο τέλος της τετραετίας. “Μεγάλα έργα ή μεγάλες παρεμβάσεις στην ζωή των πολιτών δεν έχω αντιληφθεί. Κρατάμε μικρό καλάθι, για να δούμε, πως θα εξελιχθεί η θητεία”, ανέφερε, ενώ πρόσθεσε, πως η Δημοτική Αρχή έχει δώσει βάση στην επικοινωνία (φωτογραφίες κτλ), προβάλλοντας σημαντικές μεν, αλλά μικρές και μεμονωμένες παρεμβάσεις. “Μεγάλο έργο, στρατηγικής σημασίας δεν έχουμε δει”, υπογράμμισε.Ακόμα ο κ.Ψυχογιός μίλησε για τις παρεμβάσεις που θεωρεί ο ίδιος, πως πρέπει να γίνουν, για τον πρωτογενή τομέα, για το το γήπεδο στην Τεγέα και τις εργασίες που υπολείπονται, καθώς και για το πανηγύρι της Τεγέας.

“Στην θητεία του Γιάννη Σμυρνιώτη η πόλη άλλαξε”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ μιλώντας για την πεζοδρόμηση του κέντρου την οποία χαρακτήρισε ως έργο πνοής.

Τέλος ανέφερε, πως θα ήθελε περισσότερη συνεργασία από τη νυν Δημοτική Αρχή και να δει το όραμα και το στρατηγικό της πλάνο.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: