Βαγγ. Γούργαρης: Αναζητούν φύλλο Συκής

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 22:14
Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης , Βαγγέλης Γούργαρης, καταγγέλοντας τη στάση της  Δημοτικής Αρχής και των υπολοίπων παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ,στο θέμα της σύμβασης ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ και τις αντιπεριβαλλοντικές και οικονομικές επιπτώσεις επιπτώσεις που θα έχει αυτή στους δημότες της ,δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.Ήρθε η ώρα της Λυπητερής”.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Αναζητούν φύλλο ΣυκήςΣτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 17-2-2020, η Δημοτική Αρχή και οι συμπολιτευόμενες αντιπολιτεύσεις, σε πλήρη σύμπνοια υιοθέτησαν την τιμολογιακή πολιτική που διαμόρφωσαν οι 4 από τους 12 της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦΟΣΔΑ.

Δέχτηκαν άκριτα τη σωρεία των νέων χαρατσιών και τους αντιοικονομικούς και αντιπεριβαλλοντικούς όρους της σύμβασης ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ που θα λεηλατούν για τουλάχιστον 28 χρόνια τα εισοδήματα των Δημοτών και θα εμποδίζουν μέχρι μηδενισμού την ανακύκλωση.

Θεωρούν ότι μπορούν να ξεγελάσουν τον κόσμο επειδή σε ένα ζήτημα μικρής σημασίας, να μην πληρώσουν οι δημότες της Τρίπολης για τα μεταφορικά άλλων Δήμων που κατά σύμπτωση είναι εκείνοι που οι Δημοτικές τους Αρχές πρωταγωνίστησαν και  πρωταγωνιστούν υπέρ της ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ.

Στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ στην Τρίπολη 18-2-2020 επιβεβαίωσαν τις επιπτώσεις που θα έχει για τους δημότες η  επίθεση που ετοιμάζουν και κάλεσαν τη ΤΕΡΝΑ να έρθει στην Τρίπολη για να τους πείσει!!!

Απάντηση στο πρόβλημα δεν μπορεί να δώσει η ΤΕΡΝΑ που έχει διασφαλίσει τα συμφέροντά της με λεόντειες μακροχρόνιες συμβάσεις αλλά ο οργανωμένος αγώνας των λαϊκών στρωμάτων που καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Ήρθε η ώρα της Λυπητερής.

Βαγγέλης Γούργαρης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης