Βαγγέλης Γιαννακούρας στη ΔΡΤ: “Πλήρης αδράνεια από την Περιφερειακή Αρχή – Θα είμαι ενεργός πολιτικά στην Αρκαδία” (ήχος)

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 18:08

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης (21/01) ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Αρχικά ο κ.Γιαννακούρας αναφερόμενος στην ανακοίνωση, που έβγαλε μετά τον απολογισμό του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ.Λαμπρόπουλου, τόνισε μεταξύ άλλων: “Εγώ δεν έχω κόντρα με κανέναν. Αγαπώ τον τόπο μου και αντιδρώ, γιατί βλέπω, να υπάρχει αδράνεια από την Περιφερειακή Αρχή”.Παράλληλα μίλησε για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, υπογραμμίζοντας, πως παρά τα εμπόδια η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη, κατάφερε να το προχωρήσει, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και σε πολλά ακόμα έργα που “έτρεξε” ο ίδιος από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη. “Βλέπω αδράνεια στην Περιφερειακή Αρχή Νίκα. Έχουμε χορτάσει από δελτία τύπου, συναντήσεις και φωτογραφίες. Εγώ όταν έκανα απολογισμό κάθε χρόνο μιλούσα για συγκεκριμένα έργα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το εάν έχουν βάση τα όσα ακούγονται, πως επιθυμία του είναι να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Τρίπολης στις επόμενες εκλογές, δήλωσε: “Σίγουρα θα είμαι μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας μου, με τον Πέτρο Τατούλη. Από εκεί και πέρα το μέλλον δεν το ξέρω. Θα είμαι σίγουρα στα πράγματα και θα είμαι ενεργός πολιτικά στην Αρκαδία, για να βοηθάω για το καλό του τόπου μου

Τέλος ανέφερε πως υπήρξαν πρόσωπα που τον απογοήτευσαν πολιτικά, φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση ενός έργου, για το οποίο είχε συζητήσει ουκ ολίγες φορές με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ.Γόντικα, με τον δεύτερο να μην το ψηφίζει τελικά, όταν ήρθε ως θέμα στο ΠεΣυ. “Κάποιοι με απογοήτευσαν πολιτικά. Ένα παράδειγμα είναι ο Νίκος Γόντικας που είχε μια ωραία ιδέα για μια δεξαμενή στον Καμπέα. Όταν το πήγα όμως το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο ο Νίκος Γόντικας ψήφισε αρνητικά”, ανέφερε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: