«ΒΗΜΑτοδότης» | Κ. Τζιούμης: Ένας καρδιολόγος για το Δήμο Τρίπολης

Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 21:31

Άρθρο για τον υποψήφιο δήμαρχο Τρίπολης, επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη αύριο», Κώστα Τζιούμη, με τίτλο: «Ένας καρδιολόγος για το Δήμο Τρίπολης», φιλοξενεί ο ΒΗΜΑτοδότης (εφημερίδα Το ΒΗΜΑ) που κυκλοφόρησε το Σάββατο 18 Μαϊου 2019. Το άρθρο αναφέρει τα εξής:

«Ένας καρδιολόγος για τον Δήμο της ΤρίποληςΕνας εξαιρετικός γιατρός, καρδιολόγος, αποφάσισε να διεκδικήσει το Δήμο της Τρίπολης χωρίς την υποστήριξη κομματικών μηχανισμών και με πρόγραμμα να φέρει την Τρίπολη στην εποχή της τεχνολογίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Κώστας Τζιούμης που πολιτικά ανήκει στο χώρο του κέντρου αυτό που προβάλει είναι η ανάγκη να μπει η (για πολλούς απομονωμένη) Τρίπολη και ο Δήμος της στη νέα εποχή. Δηλαδή σ΄ αυτό που έχει γίνει ήδη καθημερινότητα στις κοινωνίες του κόσμου, παραδίδοντας γρήγορα, σίγουρα και καινοτόμα, υπηρεσίες προς τους Δημότες, τους αγρότες της περιοχής, τους επιχειρηματίες.

Το κυριότερο όμως είναι η βελτίωση της καθημερινότητας με δράσεις που θα βοηθήσουν στη διαχείριση της κυκλοφορίας, της στάθμευσης, διαχείριση πληροφοριών προς τους πολίτες μέσω τηλεματικής ή επικοινωνίας μέσω Smart phone ακόμη και τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Στο ίδιο πνεύμα εντάσσονται οι υπηρεσίες υγείας σε συνεργασία με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο απομακρυσμένα για ευπαθείς ομάδες αλλά και δημιουργία “TripoliAlert”, προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν υπηρεσίες ασφάλειας και άμεσης βοήθειας».