Βίντεο-σοκ από την στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στον Πόρο

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 20:27

Τα τελευταία δευτερόλεπτα της πτήσης του μοιραίου ελικοπτέρου λίγο πριν καταπέσει στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά καταγράφει βίντεο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 –  Στο φως σοβαρές καταγγελίες χειριστών. Είχαν προειδοποιήσει για κίνδυνο πρόσκρουσης στα καλώδια…

Όπως φαίνεται στα πλάνα το ελικόπτερο δείχνει να βρίσκεται εκτός ελέγχου και χτυπάει στα καλώδια της ΔΕΗ. Ακούγεται ένας δυνατός ήχος και στη συνέχεια το ελικόπτερο πέφτει στη θάλασσα.Όπως έχει γίνει γνωστό από την πτώση του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους ο Έλληνας χειριστής και δύο Ρώσοι επιβαίνοντες.

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1

Στο φως σοβαρές καταγγελίες χειριστών – Είχαν προειδοποιήσει για κίνδυνο πρόσκρουσης στα καλώδια

Πριν από ενάμιση χρόνο είχε σταλεί επίσημο έγγραφο στις αρμόδιες Αρχές για τον κίνδυνο πρόσκρουσης ελικοπτέρου στα καλώδια της ΔΕΗ στον Πόρο.

Σύμφωνα με τον ALPHA έπειτα από παράπονα και καταγγελίες χειριστών ελικοπτέρων έγινε αυτοψία από την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, έγινε φωτογράφιση και στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση με έγγραφο προς τον ΑΔΜΗΕ, τον ΔΕΔΔΗΕ, το υπουργείο Μεταφορών και την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας όπου ζητούσαν να υπάρξει σήμανση στα καλώδια γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσει ελικόπτερο.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι το δυστύχημα στον Πόρο προκλήθηκε έπειτα από πρόσκρουση του ελικοπτέρου στα συγκεκριμένα καλώδια.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:

Πηγή: enikos.gr