Βίον ανθόσπαρτο ευχόμαστε στην “δική μας” Δήμητρα, την αγαπημένη φωνή της ΔΡΤ 915 (vid, ph)

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 14:59

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το Σάββατο το απόγευμα, η Δήμητρα Αντωνοπούλου, ένας δικός μας άνθρωπος, εδώ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, μια από τις καλύτερες εξωτερικούς μας συνεργάτες και αγαπημένες φωνές της πόλης για πάνω από δέκα χρόνια, προκειμένου να δώσει όρκους αιώνια αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της Χριστόφορο Αγγουρά.

Η Δήμητρα ήρθε σχεδόν… μαθήτρια στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι, που την συνοδεύσαμε μαζί με τους γονείς της, που λάμπουν από ευτυχία, τα αδέλφια της και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα σε έναν από τους πιο σημαντικούς “σταθμούς” της ζωή της.Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Νηστευτή στην Τρίπολη, με κουμπάρες την Αθηνά Βρεττού και την Έλενα Ταλούμη και ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο κέντρο Coundry inn, τη μουσική επιμέλεια της οποίας όπως αντιλαμβάνεστε είχε η νύφη.

Αγαπημένη μας Δήμητρα, όλο το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, διοίκηση κι εργαζόμενοι, σου ευχόμαστε να έχεις μια πολύ όμορφη ζωή δίπλα στον αγαπημένο σου Χριστόφορο. Να τον αγαπάς, να τον φροντίζεις, να τον κάνεις ευτυχισμένο. Κι αυτός, να σε τιμά, να σε προσέχει, να φροντίζει να μην λείψει ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη σου. Να μεγαλώσετε την οικογένεια που σήμερα οικοδομήσατε, με τις καλύτερες ευχές όλων μας, με πρώτες των γονιών σας και να γεράσετε, να δείτε τα παιδιά σας όπως ονειρεύεστε ……

Σου ευχόμαστε από καρδιάς… βίον ανθόσπαρτο!

ΥΓ. και για να μην ξεχνιόμαστε, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης έχει πάντα την πόρτα του ανοικτή και σε περιμένει ….

Γάμος Δήμητρας και Χριστόφορου (15-7-2017)