«Βυθίστηκε» ο δρόμος μετά τα Λαγκάδια – Από 111 ή Σέρβου η κυκλοφορία

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 14:55

Μεγάλες ζημιές σε δρόμο λίγο μετά τα Λαγκάδια – Γιαννακούρας: «Είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα το φαινόμενο. Πέφτουν ακόμα βράχια. Έχει πέσει όλο το βουνό».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ.Γιαννακούρα, μας ενημέρωσε, πως δρόμος μετά τα λαγκάδια έχει υποστεί καθίζηση, ενώ έχουν σημειωθεί και μεγάλες κατολισθήσεις.«Δυο μηχανήματα μας βρίσκονται αυτή την ώρα στο σημείο. Σε λίγο θα μεταβώ και εγώ εκεί. Έχει ξεκινήσει ο καθαρισμός του δρόμου, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί το φαινόμενο των κατολισθήσεων είναι σε εξέλιξη. Έχει πέσει όλο το βουνό», δήλωσε ο κ.Γιαννακούρας, ενώ μας γνωστοποίησε πως σε τρεις με τέσσερις ώρες, που αναμένεται να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, θα αποφασιστεί το εάν θα δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος.

Εάν κριθεί, πως ή διέλευση από το σημείο είναι επικίνδυνη για τους οδηγούς, τότε θα παραμείνει κλειστό και η πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή θα γίνεται από “111” ή από Σέρβου.

Διαβάστε την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας:

Επίσημα, η αστυνομία ανακοίνωσε την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της Ε. Ο. Τρίπολης-Πύργου και ειδικότερα από την Τ.Κ. Λαγκαδίων έως την Τ.Κ. Λευκοχωρίου και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω κατολισθήσεων και καθίζησης του ανωτέρω τμήματος της Ε.Ο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής με κατεύθυνση από Τρίπολη για Πύργο θα διεξάγεται από την Επ. Ο. Καρακαλού – Δημητσάνα – Ζάτουνα – Μελισσόπετρα – Ράπτης – Παλούμπα –Λουτρά –Λιοδώρα – Κοκλαμά και αντίστροφα από Πύργο για Τρίπολη.