Βλάβη στο μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Τροπαίων (vid)

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 16:39

Συνεχείς είναι οι βλάβες στο μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Τροπαίων, με αποτέλεσμα αν κάποιος ασθενήσει και χρειάζεται μεταφορά να περιμένει είτε να επισκευαστεί, όπως βλέπετε και στο βίντεο που ακολουθεί, ή να έρθει ασθενοφόρο από το ΚΥ Δημητσάνας ή την Τρίπολη.

Το πρόβλημα χρονίζει και μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί κάποια λύση.Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του κ. Νίτσιου για το πρόβλημα που υπάρχει στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων τόσο με τον έναν οδηγό για όλες τις βάρδιες, όσο και για το ασθενοφόρο που παθαίνει βλάβες. Μάλιστα, όπως γράφει ο κ. Νίτσιος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναζητείται δωρητής ασθενοφόρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο και την ανάρτηση του κ. Κώστα Νίτσιου

Φίλοι και φίλες τυχαία βρίσκομαι πολλές φορές σε κάποιο γεγονός που με προβληματίζει και θεωρώ ότι πρέπει να σάς το παρουσιάσω Δείτε πώς είναι τα πράγματα με το ασθενοφόρο του Κ Υ και ερωτώ μήπως πρέπει να βρεθεί κάποιο εμβόλιο θεραπείας για το ασθενοφόρο????? Έχουμε ένα οδηγό για όλες τις βάρδιες αλλά και αυτόν τι να τον κάνουμε αν δεν έχουμε όχημα Ωραία δεν υπάρχει μέριμνα ενδιαφέρον από κράτος και Υπουργείο μήπως βρεθεί τουλάχιστον κάποιος δωρητής ευεργέτης όπως βρέθηκε στο Κ Υ Δημητσάνας και δωρίσει ασθενοφόρο στο Κ Υ ΤΡΟΠΑΙΩΝ