Αρχική Ροή ειδήσεων Επικαιρότητα Βορίδης: Θα κάνω την εκδήλωση για την κοπή της πίτας με τα...

Βορίδης: Θα κάνω την εκδήλωση για την κοπή της πίτας με τα λεφτά που έχω βγάλει από τον Καμμένο

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 13:34

Εγώ έγω κονδύλια για τέτοιες εκδηλώσεις; Δεύτερο ερώτημα, πρέπει να έχω; Πρέπει να έχω, αν δεν την κάναμε αυτή την εκδήλωση για τους εργαζομένους και τα παιδιά τους το κονδύλι αυτό γυρνάει στον ελληνικό λαό; Όχι. Το ύψος του ποσού είναι ανώτατο ύψος δέσμευσης, έτσι γίνεται στο Δημόσιο» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στον realfm 97,8.

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα ποσό που έχει μετρήσει την αίθουσα, ο καφές, η πίτα, ένα πιάτο με δύο κεφτέδες και έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και το κάνει μεγάλο αντιπολιτευτικό θέμα. Εγώ ρώτησα τον Ζαχαριάδη και του είπα ΄θες να την κόψουμε την εκδήλωση;’. Να μην κάνουμε εκδηλώσεις για τους εργαζομένους με τα παιδιά τους. Δεν κάνει λοιπόν, Αφού λέει ο ΣΥΡΙΖΑ να μην την κάνω την εκδήλωση, πήρα πίσω την απόφαση. Την εκδήλωση όμως θα την κάνω, θα την κάνω με δικά μου λεφτά και συγκεκριμένα με τα λεφτά που έχω βγάλει από τον Καμμένο, τον συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ για την προσβολή προσωπικότητας».

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα τόνισε «με χορηγό τον Πάνο Καμμένο. Αλλά ξαναλέω, αν δεν έχεις να πει τίποτε για την αντιπολίτευση. Είμαι στο υπουργείο επτά μήνες, έχεις ακούσει κουβέντα;».«Μπορεί να μην φτάσει στα 12.000, μπορεί να κάνει 8.000. Τα 12.000 είναι το ανώτατο όριο» υπογράμμισε.

Πηγή:Real.gr