Βουλευτής ΝΔ Γ. Γεωργαντάς: Γιατί δεν στηρίξαμε τον Πέτρο Τατούλη (vid)

Κυριακή, 31 Μάρτιος 2019 11:31

Τι είπε για την υποψηφιότητα της Εύης Τατούλη

Για την μη στήριξη στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη, ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, μίλησε απαντώντας σε ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος βρέθηκε στην Τρίπολη, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γεωργαντάς είπε πως ο κ. Τατούλης δεν παρήγαγε έργο σε κανέναν τομέα και είναι ουραγός στην απορρόφηση κονδυλίων, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μη επίλυση του θέματος διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς και στον τουρισμό, που όπως ανέφερε το μερίδιο αντί να αυξάνεται μειώνεται.

Επίσης ο κ. Γεωργαντάς τόνισε πως στη μη στήριξη βοήθησε και η πολιτική στάση του κ. Τατούλη και η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος.

Για τον κ. Νίκα είπε πως είναι επιτυχημένος Δήμαρχος, έχει καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια, έχει τεχνογνωσία σε θέματα Αυτοδιοικητικά και ανέφερε πως η υποψηφιότητα αυτή θα είναι νικηφόρα.

Για την κα. Εύη Τατούλη και την συμμετοχή ή μη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως ό,τι ειπώθηκε από την κα. Σπυράκη είναι σαν να ειπώθηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται ούτε τώρα ούτε στο μέλλον να υπάρξει υποψηφιότητα με αυτό το όνομα στη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Γεωργαντά.