Βραδιά αφιερωμένη στους 3citizens από το δήμο Τρίπολης

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014 04:58

O Δήμος Τρίπολης διοργανώνει, την Παρασκευή 9 Μαΐου και ώρα 8:00 μ.μ., στην Πλατεία Πετρινού, μια βραδιά αφιερωμένη στους 3citizens, την ομάδα των μαθητών του 3ου Λυκείου Τρίπολης, που κατάφερε να έρθει πρώτη στον πανελλήνιο διαγωνισμό του ΣΚΑΙ, με το τραγούδι τους «Όμορφη πόλη η Τρίπολη- Πόλη Μαγική».Μια εκδήλωση προς τιμή των παιδιών, αλλά και όλων των συντελεστών που απέδειξαν πως η αγάπη για την πόλη μας και η θέληση για δημιουργία, μπορούν να σε φτάσουν στην κορυφή.

Αυτή είναι η νεολαία της Τρίπολης. Παιδιά με πάθος, με φιλοδοξία, με δύναμη, με φρέσκες ιδέες, με στόχους, με ισχυρή θέληση και επιδιώξεις.

Τα παιδιά έδωσαν σε όλους μας ένα παράδειγμα εξωστρέφειας, που πρέπει όλοι να  ακολουθήσουμε, για την ανάδειξη και προβολή του τόπου μας.  

Επικροτούμε και συγχαίρουμε αυτή την προσπάθεια των μαθητών, γιατί μπορούν και δημιουργούν, παράλληλα με τις σχολικές τους υποχρεώσεις, με μοναδικό σκοπό να προβάλλουν την νέα εικόνα της Τρίπολης.

Είναι τιμή για τη δημοτική αρχή να παρουσιάζεται το ΕΡΓΟ της στην Τρίπολη, μέσω των νέων παιδιών, με τόσο ξεχωριστό και όμορφο τρόπο στο πανελλήνιο.

Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί σε αυτή τη μοναδική γιορτή για τη νεολαία της πόλης μας… μουσική βραδιά live με….ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ(ΤΥΜΠΑΝΑ),ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(ΗΛ. ΚΙΘΑΡΑ),ΜΑΡΙΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΡΧΟΥ(ΠΛΗΚΤΡΑ),ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(ΠΛΗΚΤΡΑ),ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΤΣΕΛΗΣ(ΦΩΝΗ),ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ(ΦΩΝΗ) ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΔΕΛΗΣ(ΦΩΝΗ)