Βραδιά γνωριμίας με το οινοποιείο Καλόγρη

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 20:48

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, το Οινοποιείο Καλόγρη βρέθηκε στο Teatro για μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά γνωριμίας με τα βιολογικά κρασιά του κτήματος. Αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Οινοποιείου Καλόγρη στην πόλη μας.

Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πληθώρα γνωστών και μη , παρευρέθηκαν για να δοκιμάσουν τα κρασιά και να λικνιστούν υπό τους ήχους των ξεχωριστών μουσικών επιλογών. Η μουσική επένδυση της βραδιάς αποτελείτο από επιλογές της κυρίας Καλόγρη Χριστίνας, η οποία κατάφερε να δώσει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα στη βραδιά.
Οι αδελφές Καλόγρη, Τατιανή και Κυριακή, κουβέντιασαν με κάθε παρευρισκόμενο και με πολύ ζεστασιά και χαμόγελο, παρουσίασαν τα κρασιά του κτήματος.Εκτός από τη μουσική, άλλη μια έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν στο Teatro και αυτή ήταν η παρουσίαση των «Διαλόγων», ενός νέου κρασιού του Οινοποιείου Καλόγρη, ποικιλίας 100% μοσχοφίλερο, ροζέ και με ωρίμανση 6 μηνών σε δρύινα βαρέλια.

Ο απόηχος της βραδιάς πολύ γλυκός και γεμάτος όμορφους ήχους και αρώματα.
Η φιλοσοφία της οικογένειας Καλόγρη είναι βασισμένη στην προστασία της φύσης και γι’ αυτό χρησιμοποιούν μόνο βιολογικές μεθόδους στην καλλιέργεια των αμπελιών τους, στον κάμπο της Μαντινείας.

Τα Σαββατοκύριακα τους βρίσκετε στο επισκέψιμο οινοποιείο τους , στο χωριό Κάψια, όπου υποδέχονται όλο τον κόσμο με πολύ αγάπη και ζεστασιά και πάντοτε προσφέροντας ένα από τα εκλεκτά χειροποίητα μεζεδάκια της κυρίας Χριστίνας.