Βραδιά με παραδοσιακή μουσική στο Μάζι Αργολίδας

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 11:38

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 παραμονή της Εορτής της Εκκλησίας μας «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», θα τελεστεί Εσπερινός στις 20:00 και μετά θα ακολουθήσει γιορτινή βραδιά με παραδοσιακή μουσική , στην πηγή του χωριού στο Μάζι Αργολίδας.

Στο κλαρίνο θα είναι ο Πάνος Πλαστήρας και στο τραγούδι ο Γιώργος Μπέκιος , η Δήμητρα Μπέκιου και ο Κώστας Μούντρζας.Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται με τη βοήθεια των Μελών μας, Συγχωριανών, Φίλων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ήδη έχουν γίνει κάποια έργα που ανταποκρίνονται στο βασικό μας στόχο, την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του χωριού μας.

Καλούμε όλους, λοιπόν, για να περάσουμε μαζί μια υπέροχη βραδιά. Πολλές ευχές για καλό καλοκαίρι και ευχάριστες διακοπές.

Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Δυο λόγια για τον σύλλογο:

Ο σύλλογός μας ιδρύθηκε το 2003 για να αποκτήσει φωνή το μικρό γραφικό και καταπράσινο χωριό μας που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Αρτεμισίου και το οποίο ήταν ξεχασμένο από την τοπική και κεντρική διοίκηση.

Στο διάστημα αυτό, με τις μικρές μας οικονομικές δυνατότητες επιτύχαμε, με τη σύμφωνη γνώμη του τότε Δημάρχου Λυρκείας, την ανακατασκευή του παραμελημένου σχολείου του χωριού και τη στέγαση του Συλλόγου μας σε αυτό, που με το πέρασμα του χρόνου είχε υποστεί σοβαρότατες ζημιές που αναμφισβήτητα οδηγούσαν στην κατάρρευση του κτίσματος. Ο Σύλλογός μας προέβη, επίσης, στην περίφραξη του προαυλίου χώρου της εκκλησίας και στην πέτρινη διακόσμηση της βρύσης απέναντι από την εκκλησία καθώς και στη διαμόρφωση του χώρου στη κεντρική πηγή του χωρίου μας με τη συμβολή του τότε Δημάρχου Λυρκείας.

Επίσης, με την ευγενική συνεργασία του Κέντρου Υγείας Λυγουριού ορίσθηκε να επισκέπτεται ιατρός, 2 φορές το μήνα, τους κατοίκους του χωριού που, δυστυχώς, δεν ισχύει πλέον, αλλά ευελπιστούμε στην ανανέωση της συνεργασίας μας. Με την πεποίθηση ότι το έργο και οι προοπτικές κάθε Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου είναι κοινώς αποδεκτά συμβάλλοντας στην κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου, ευελπιστούμε στη δική σας βοήθεια έτσι ώστε να καταφέρουμε να ακουστεί η φωνή μας και να γίνει γνωστό το δύσκολο έργο που επιτελούμε όλα αυτά τα χρόνια σε όσους περισσότερους συμπολίτες μας. Ευχαριστώ από καρδιάς για την όποια βοήθεια μας προσφέρετε Γρυπαίος Τρύφων.