Βραβεύθηκε ο Ιγκλέσιας ως ο πολυτιμότερος παίκτης! (ph, vd)

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 20:25
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORT IMAGES.

Το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της βράβευσης του πολυτιμότερου παίκτη του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Το βραβείο BADOUNAS MVP απονεμήθηκε λοιπόν στον Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος αναδείχθηκε MVP περισσότερες φορές στη διάρκεια της χρονιάς στα εντός έδρας ματς της ομάδας.

Η εκδήλωση φυσικά επιφύλαξε και έναν μεγάλο καλεσμένο ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του κατά το παρελθόν με δύο ξεχωριστά χρονιά στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα. Ο Ζαουάντ Ζαϊρί έδωσε παρουσία στην εκδήλωση και ήταν αυτός που έδωσε το μεγάλο δώρο στον MVP (ένα ρολόι χειρός) στον Ματίας Ιγκλέσιας. Λίγο νωρίτερα ο υπεύθυνος του καταστήματος ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ Ρολόϊ – Κόσμημα, κ. Νίκος Μπαντούνας βράβευσε με το βραβείο του MVP της χρονιάς μεγάλο άσσο του Αστέρα. Ο χορηγός του συγκεκριμένου βραβείου MVP τίμησε με πλακέτα και τον παλιό άσσο του Αστέρα, Ζαουάντ Ζαϊρί.ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORT IMAGES.

Στην εκδήλωση παρουσία έδωσε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος, ενώ αρκετοί φίλοι της ομάδας και πολλά παιδιά, μεταξύ των οποίων και η ακαδημία Τένις του Ομίλου ΑΕΚ, βρέθηκαν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφο από τους δύο ποδοσφαιριστές.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο με στιγμιότυπα και γκολ του αρχηγού του Αστέρα και MVP της σεζόν που ολοκληρώθηκε, Ματίας Ιγκλέσιας!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | MVP - ΜΑΤΙΑΣ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ