Βραβεύτηκε η Γορτύνια Νοσηλεύτρια Έφη Καμπισιούλη από τον Ολυμπιακό

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 19:33

Την πρώτη νοσηλεύτρια που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού βράβευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί με χορηγούς της ΚΑΕ αλλά και με προσφορές προς την καταπολέμηση της πανδημίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Νίκος Λεπενιώτης, βράβευσε την Ευσταθία Καμπισιούλη, τη νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου “Ο Ευαγγελισμός”, η οποία ήταν πρώτη Ελληνίδα που έκανε το εμβόλιο κατά του Covid-19 στη χώρα μας. Επίσης της παρέδωσε και μια δωροεπιταγή για αγορές από τα καταστήματα της GSA.Ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, της έκανε δώρο μια συλλεκτική φανέλα με όλες τις υπογραφές των παικτών και ο Σακίλ Μακίσικ της παρέδωσε μια δωροεπιταγή για αγορές από τα Olympiacos BC Official Stores.

 

Η κ. Καμπισιούλη μετά τη βράβευσή της -στο πλαίσιο του Monday’s Game Nights Against COVID στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μέγκα- υποστήριξε στην κάμερα της ΕΡΤ πως είναι Ολυμπιακός.

“Δεν έχω λόγια για αυτή την τιμή, αλλά και όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες. Μαζί τιμώνται και όλοι οι νοσηλευτές και γιατροί, το υγειονομικό προσωπικό που όλους αυτούς τους μήνες δίνει μάχη απέναντι σε έναν φονικό ιό. Ευχαριστώ την ΚΑΕ Ολυμπιακός”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:

“Δεν πρέπει να φοβόμαστε τον εμβολιασμό, είναι το μοναδικό μας όπλο αυτή τη στιγμή. Η μοναδική μας ελπίδα να πάρουμε πίσω την καθημερινότητά μας. Νομίζω ότι μέρα με τη μέρα και βλέποντας εμάς τους υγειονομικούς να εμβολιαζόμαστε, θα πειστούν και όσοι έχουν ακόμα ενδοιασμούς”.

“Είμαι Ολυμπιακός! Θα τη φορέσω τη φανέλα που μου δώρισε η ΚΑΕ. Ελπίζω να δω ξανά το γήπεδο γεμάτο”, είπε στο τέλος χαμογελώντας.