Ξεκινά το εργαστήρι φωτογραφίας από τον Φ.Ο.Τρίπολης (+vd)

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 20:35

Ξεκινούν σταδιακά οι δράσεις στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης. Σε εξέλιξη βρίσκεται το εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά, είναι έτοιμο να ξεκινήσει μαθήματα το εργαστήρι Φωτογραφίας, ενώ σύντομα αναμένεται και το Εργαστήρι Ρομποτικής.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, εξάλλου, θα ξεκινήσει μαθήματα το Εργαστήριο Φωτογραφίας, το οποίο, το τελευταίο διάστημα, διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία. Η διάρκεια των μαθημάτων θα είναι τρεις μήνες, ενώ θα υπάρχουν και ολιγομελή τμήματα για μαθητές, εφήβους και ενήλικες. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Φιλοτεχνικού, θα τηρούνται αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας.Η κα Μεντή, που μίλησε στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη υλοποίηση των εργαστηρίων του ΦΟΤ, πόσο μάλλον του Εργαστηρίου Φωτογραφίας για το οποίο πέρυσι τέτοια εποχή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η έκθεση Φωτογραφίας. Μια δράση που έχει καταφέρει, σε πολλές περιπτώσεις, να αναδείξει τη δημιουργικότητα στη φωτογραφία όχι μόνο ενηλίκων, αλλά και παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες, εντός του Οκτωβρίου 2020, θα ξεκινήσει και το Εργαστήρι Φωτογραφίας.

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6938-067.466 και 2710-223.350.