Ξεκίνημα σεζόν για τον ΚΟΑ Τρίπολης με παρουσία στην 1η Χειμερινή ημερίδα της Πάτρα

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 22:26

Έναρξη και επίσημα της φετινής αγωνιστικής σεζόν αποτέλεσε γεγονός για τον ΚΟΑ Τρίπολης με τη συμμετοχή στους πρώτους αγώνες για τη φετινή σεζόν και συγκεκριμένα την 1η Χειμερινή Ημερίδα Ορίων της Πάτρας. Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Πενταμελή ομάδα της αγωνιστικής του ΚΟΑΤ συνόδευσε σήμερα στις 24 Οκτωβρίου 2020 στην 1η χειμερινή ημερίδα ορίων, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Πελοποννήσου της ΚΟΕ στην Πάτρα, ο γυμναστής μας, κος Τρύφωνας Πετρόπουλος και η Έφορος Κολύμβησης του ΚΟΑΤ κα Τζένη Λούτου Κορομηλά. Σημαντικές βελτιώσεις στους χρόνους τους παρά το γεγονός της δυσκολίας της προπόνησής τους, λόγω των ημερών έκαναν οι αθλητές μας Δημήτρης Φωτιάς, Δημήτρης Τσάμης και Γιάννης Νούτσος.

Τα όρια πέτυχαν η Μεϊδάνη Ελπίδα στα 50 μ. πεταλούδα, 50 μ. ύπτιο, 100 μ. ύπτιο και 200 μ. ύπτιο, ενώ ο κολυμβητής μας Περικλής Κορομηλάς, που δοκιμάζει τις δυνάμεις του με την ομάδα του ΑΟ Φαλήρου, πέτυχε τους στόχους των ορίων στα 50μ, 200μ και 400μ ελεύθερο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και πολλά ευχαριστώ στους γονείς που πάντα υποστηρίζουν την αθλητική δραστηριότητα του ΚΟΑΤ.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε όλα τα παιδιά, ώστε να ανοίγουν διαύλους για την πορεία της ζωής τους.».